ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ

"Είναι δύσκολο το εύκολο κέρδος.."

music

ΛΥΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΝΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΗΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ / ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

04:26

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ / ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

03:49
Loading the player...
ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ Support στους BLUES MAGOOS - RODEO 5/12/2009 - 1 2 5 (The Haunted)
21/02/2010
Loading the player...
ΔΙΑΦΥΓΟΝ ΚΕΡΔΟΣ Support στους BLUES MAGOOS - RODEO 5/12/2009 - Love has no time (Miracle Workers)
21/02/2010

facebook comments

bio

ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Rolling Stones, Fuzztones, Dream Syndicate, Eric Burdon & Animals, Chocolate Watch Band, Beatles, Yardbirds, Who, Television, Sunnyboys, Doors
ΜΕΛΗ. Ν.Π. (πολλές φωνές), Γ.Π. (κιθάρες, πλήκτρα, φωνές), Θ.Π. (τύμπανα, συνοπτικές διαδικασίες), Ν.Τ. (κιθάρες, φωνές), I.K. (μπάσσο)
ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. Ελληνικό και ξένο ροκ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Rock,Alternative Rock
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Το "Διαφυγόν Κέρδος" γεννήθηκε στο προαύλιο της Βαρβακείου Π.Σ. το 1978. Η μαμά του και ο μπαμπάς του το εγκατέλειψαν νωρίς, με αποτέλεσμα η βάπτισή του να γίνει ύστερα από 8 ολόκληρα χρόνια (1986). Χάρη στο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για καθετί ποιοτικό, αλλά και στην έλλειψη ικανοποιητικού αριθμού κουμπάρων, το Δ.Κ. καταφέρνει ως σήμερα να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.
Όμως η σταθερή στήριξη από την πολυεθνική εταιρεία EKFYGON PERDOS PRODUCTIONS καθώς και από το εντευκτήριον "Το Πικέ", καταδίκασαν το γκρουπίδιο αυτό σε συνεχή ύπαρξη. Ο πρώτος τους LP δίσκος, με γενικό τίτλο "Εκφεύγω γιατί πέρδομαι", αναμένεται να κυκλοφορήσει την αμέσως επόμενη 20ετία.
Το ρεπερτόριο περιέχει διασκευές που διατρέχουν όλο το φάσμα του rock'n'roll από τα '60s έως σήμερα και πρωτότυπες συνθέσεις με ελληνικό στίχο. Ζωντανές εμφανίσεις του γκρουπ έχουν γίνει στα rock club GAGARIN, KYTTAΡΟ, AFTER DARK, LAZY, ΑΝ, MISSION, PIQUE, JAZZ, RITZ, MIKE'S IRISH BAR, RODEΟ, ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, και σε διάφορους ανοιχτούς χώρους (Ρεματιά Χαλανδρίου, FIX Πατησίων, Πλατεία Αμαρουσίου, Άλσος Βεϊκου, κλπ.)
SEE FULL BIO

coming events

Δεν υπάρχουν προσεχή events!

stats

Videos Plays
29745918
Jumping Fish Fans
45
Total Fans
45