ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΤΟ ΡΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

music

ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣ / Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ

02:22

ΗΡΘΑΜΕ ΞΕΝΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ / Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ

04:13

ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΝΥΣΟΣ / ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

08:32

ΕΦΥΓΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ / ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΦΤΕΡΑ

04:04
Loading the player...
ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ
14/12/2009
Loading the player...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΗΡΘΑΜΕ ΞΕΝΟΙ
13/11/2010
Loading the player...
DIONYSOS - TELEYTAIO FEGGARI
21/04/2014
Loading the player...
DIONYSOS- san praxi erotiki
21/04/2014
Loading the player...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ
21/04/2014
Loading the player...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΣΤΕΛΛΑ Η ΣΜΥΡΝΙA (LIVE AT SAMOTHRAKI)
13/11/2010
Loading the player...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΡΑΝΟΣ
13/11/2010
Loading the player...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
13/11/2010

facebook comments

bio

ΕΠΙΡΡΟΕΣ. Doors, Pink Floyd, Audioslave, Τρύπες, Nirvana, Kinks, Soundgarden, Mano Negra, Χατζηδάκις
ΜΕΛΗ. Jim "χιονατος" Πετροβίτσης : φωνη,κιθαρα
Νίκος Σουλιμιώτης :κιθαρες
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Experimental,Rock,Punk,Acoustic,Progressive
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90 από συμμαθητές με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία Διόνυσος επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη»

Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή.

Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν
SEE FULL BIO

coming events

Δεν υπάρχουν προσεχή events!

stats

Videos Plays
262495256
Jumping Fish Fans
76
YouTube Subscribers
40
Total Fans
116