Κερδίστε βιβλία και soundtracks από την ταινία "Inferno"

24/10/16

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller του Dan Brown ("Κώδικας Ντα Βίντσι"), "Inferno", που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon (Tom Hanks) σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία τον συνδέουν στενά με το μεγάλο ποιητή Δάντη. Ο Hanks πλαισιώνεται από ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, με την Felicity Jones ("The Theory of Everything") στο ρόλο της βοηθού του, Sienna.

Ο καθηγητής του Harvard και master της σημειολογίας Robert Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας φρικτά και ακαταλαβίστικα οράματα. Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία ικανή να οδηγήσει σε αφανισμό ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η συνέχεια επί της οθόνης, στην ταινία που ήδη παίζεται στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment.

To Jumping Fish χαρίζει 3 αντίτυπα του βιβλίου του Νταν Μπράουν, αλλά και 3 soundtracks με τη μουσική της ταινίας από τον Hans Zimmer, τα οποία διεκδικείτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Facebook Comments