Κερδίστε προσκλήσεις για τον Ορέστη Ντάντο στο Jumping Fish On Air

18/10/16

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου το Jumping Fish On Air υποδέχεται στον αέρα του Εν Λευκώ 87.7 τον Ορέστη Ντάντο, νικητή του Jumping Fish Artist Contest Ιουνίου 2016 με το τραγούδι "Ανοιχτά". Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, μοναχοπαίδι από όπου κι αν το δεις, ο Ορέστης Ντάντος βρήκε νωρίς την ησυχία στα ακουστικά και στα ηχεία και τώρα χορταίνει το στομάχι του κάνοντας μαθήματα μουσικής και την ψυχή του γράφοντας τραγούδια. Αποτελεί μοναδική παρουσία στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι αποκαλύπτοντας συνεχώς περισσότερες πτυχές του τραγουδοποιού που ζει μέσα του και καταφέρνει να αναιρεί κάθε του επιρροή με κάθε νέο του τραγούδι.

To Jumping Fish On Air παρουσιάζει ο Σάκης Τσιτομενέας, παραγωγός του Εν Λευκώ 87.7 και μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές των FM, ενώ κατά τη διάρκειά του οι πιο πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής θα περάσουν από το στούντιο του Εν Λευκώ.

Για να διεκδικήσετε μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις και να βρεθείτε στο αντικειμενικά πολύ ωραίο στούντιο του Εν Λευκώ 87.7 για να παρακολουθήσετε τη συναυλία, στείλτε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο contests@jumpingfish.gr (subject On Air). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Facebook Comments