Κερδίστε προσκλήσεις για τον Νίκο Μερτζάνο στο Jumping Fish On Air

02/12/16

Ο Νίκος Μερτζάνος, υποψήφιος Jumping Fish Artist αυτού του μήνα με το τραγούδι "Τέτοιες Μέρες", θα είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος του Jumping Fish On Air στον Εν Λευκώ 87.7 την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. Τον γνωρίσαμε 8 χρόνια πριν, σε ηλικία μόλις 19 ετών, μέσα από το πρώτο του τραγούδι «Στάσου Λίγο», το οποίο έχει ξεπεράσει τα 7 εκ. views μέχρι σήμερα. Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε δίσκο, ήταν αρκετό για να ξεχωρίσει ο Νίκος μέσα από μια μεγάλη διαδικτυακή γενιά ως ερμήνευτης, ενώ ως συνθέτης έχει τραγουδηθεί από σπουδαίες φωνές όπως τους: Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Δάφνη Λέμπερου, Λένα Αλκαίου, Βίκυ Καρατζόγλου και άλλους. Το 2012 κυκλοφορεί το κομμάτι "Εσύ" και παράλληλα κάνει live εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές. Το 2016 ο Νίκος Μερτζάνος πλέον εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Feelgood Records με το single «Τέτοιες Μέρες», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο πρώτο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017.


To Jumping Fish On Air παρουσιάζει ο Σάκης Τσιτομενέας, παραγωγός του Εν Λευκώ 87.7 και μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές των FM, ενώ κατά τη διάρκειά του οι πιο πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής θα περάσουν από το στούντιο του Εν Λευκώ.

Για να διεκδικήσετε μια από τις 20 διπλές προσκλήσεις και να βρεθείτε στο αντικειμενικά πολύ ωραίο στούντιο του Εν Λευκώ 87.7 για να παρακολουθήσετε τη συναυλία, στείλτε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο contests@jumpingfish.gr (subject On Air). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά.

Facebook Comments