Κερδίστε προσκλήσεις για το Athens Music Festival με τον Goran Bregovic και την Γιώτα Νέγκα

12/12/16

To Athens Music Festival φιλοδοξεί να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Πρόκειται για μία νέα πρόταση που ξεπερνά τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής. Το φεστιβάλ αυτό ξεκινάει τον Δεκέμβριο και θα παρουσιάζει δύο διαφορετικές μουσικές παραστάσεις κάθε μήνα μέχρι και τον Μάρτιο του 2017. Πρώτος προσκεκλημένος του Athens Music Festival είναι o διεθνούς φήμης Σερβοκροάτης συνθέτης που μας συγκίνησε με τις πανέμορφες κινηματογραφικές μελωδίες του και τα διονυσιακά γλέντια του, ο Goran Bregovic. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα μοιραστεί τη σκηνή με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, στο Διογένης Studio.


Η βραδιά θα ξεκινήσει με μία προσωπική συναυλία της Γιώτας Νέγκα με ειδικά επιλεγμένα τραγούδια για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Θα παρουσιαστούν επιτυχίες που έχουμε ήδη αγαπήσει από τους δύο τελευταίους της δίσκους καθώς και επιλεγμένα σπουδαία τραγούδια κορυφαίων δημιουργών. Παράλληλα, θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να την απολαύσουμε να ερμηνεύει και ένα τραγούδι στη γλώσσα του Bregovic. Λατρεμένος στην Ελλάδα όσο λίγοι ο Goran Bregovic, με καταγωγή από τη Βοσνία, είναι ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες ολόκληρης της πρώην Γιουγκοσλαβίας και ειδικεύεται κυρίως στο βαλκανικό και τσιγγάνικο είδος μουσικής. Τσιγγάνικοι ήχοι, γιατί οι μουσικές του Bregovic είναι σαν τον ίδιο, ελεύθερες. Χωρίς πατρίδα και όρια. Γεννημένος στην Βοσνία, από πατέρα Κροάτη και μητέρα Σέρβα, πέρασε εμφυλίους πολέμους, διχασμούς και όλα τα δεινά των Βαλκανίων και κατάφερε να κάνει τα βιώματα του τραγούδι ξορκίζοντας τον πόνο. Τραγούδι εκστασιασμένο, ξεσηκωτικό.

To Jumping Fish χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική αυτή συνάντηση στις 17/12, τις οποίες διεκδικείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά.

 

Contest Form

Συμπληρώστε τη φόρμα διαγωνισμού για να λάβετε μέρος.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.)
ΟΝΟΜΑ*
 
ΕΠΙΘΕΤΟ*
 
EMAIL*
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
 

Facebook Comments