Κερδίστε δώρα από την ταινία "Rogue One: A Star Wars Story"

05/12/16

Για τα επόμενα χρόνια, κάθε Χριστούγεννα θα έχουμε να περιμένουμε εκτός από δώρα και μελομακάρονα, και μια νέα ταινία από το σύμπαν του "Πολέμου των Άστρων" (για εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, αυτό είναι καλύτερο από δώρα και μελομακάρονα). Φέτος, καταφτάνει η πρώτη αυτόνομη ταινία του Star Wars, το "Rogue One: A Star Wars Story", μια νέα, επική περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ Felicity Jones ("Η Θεωρία των Πάντων").

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.


To Jumping Fish σάς χαρίζει τρομερά gadgets (Τ-shirt, καπελάκι, τετράδια, μπρελόκ) από τo πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο του διασημότερους κινηματογραφικού universe. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Δείτε τα δώρα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση:Facebook Comments