Το μεγάλο φινάλε της ΒΑΒΕΛ της Νατάσσας Μποφίλιου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

07/09/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μία ακόμη "Βαβέλ" έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου. Μια πολύχρωμη και καλοκαιρινή πλευρά της "Βαβέλ" που μας συστήθηκε μέσω του δίσκου αλλά και μέσω των χειμερινών παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου και της παρέας της.

 
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έβαλαν και σε αυτό το καλοκαίρι τη σφραγίδα τους, κάνοντας την επάνοδό μας στο χειμώνα και στην Αθήνα λιγότερο επώδυνη.Τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο, τραγούδια παλαιότερα, τραγούδια αγαπημένα, πέρασαν από τη σκηνή στο κοινό, μέσω της πιο ξεχωριστής, πιθανότατα, ερμηνεύτριας της χώρας αυτή τη στιγμή. Πάντα ακούραστη, "οργώνει" τη σκηνή, χορεύει, μιλάει, συγκινεί, ερμηνεύει, τραγουδάει."Τα επόμενα φιλιά", τα "Ανταλλάγματα", η "Βαβέλ", η "Παρέα", η "Ασπιρίνη" και τόσα ακόμη τραγούδια μοιράστηκαν με το πάντα φανατικό κοινό τους, η Νατάσσα, ο Θέμης, ο Γεράσιμος και η μπάντα τους.

 

Είναι μία από τις καλύτερες. Το γνωρίζουμε αυτό. Αυτό που θα αξίζει πάντα να σημειώνεται είναι οι εξαιρετικές παραγωγές, οι υπέροχοι μουσικοί, ο καλός ήχος και επιτέλους τα κατάλληλα φώτα.

 

"Γιατί δεν ξέφτισε ακόμα η ομορφιά στην Αθήνα..."

Η νέα μουσική παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου "Μπελ Ρεβ" έρχεται στο Διογένης Studio

30/10/17

Μετά την τεράστια επιτυχία της "ΒΑΒΕΛ", η Μποφίλιου και οι συνεργάτες της Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν τη νέα τους ιδέα από 25 Νοεμβρίου.
Μαρία Δημητρίου

Αποχαιρετισμός για την "ΒΑΒΕΛ 2" της Νατάσσας Μποφίλιου σε εορταστικό, αισιόδοξο κλίμα

20/02/17

Βρεθήκαμε στην τελευταία παράσταση στο Estate και περάσαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει την ΒΑΒΕΛ 2 στο Estate

24/11/16

Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και για 9 μόνο παραστάσεις.
Μαρία Δημητρίου

Τίποτα δεν χάθηκε στη μετάφραση της "ΒΑΒΕΛ" της Νατάσσας Μποφίλιου από τον Βοτανικό στο ανοιχτό Θέατρο Πέτρας

12/09/16

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες επεφύλασσε η dream team του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού (Μποφίλιου, Καραμουρατίδης, Ευαγγελάτος) στην εξόρμησή της στην Πετρούπολη την περασμένη Παρασκευή.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Οι 5 αγαπημένες μας συναντήσεις με την Νατάσσα Μποφίλιου από το αρχείο του Jumping Fish

09/09/16

Το 2016 ήταν μία από τις αγαπημένες μας χρονιές όσον αφορά στο κεφάλαιο «Νατάσσα Μποφίλιου – Θέμης Καραμουρατίδης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος». Με αφορμή τη σημερινή τους συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, θα σας παρουσιάσουμε τις αγαπημένες μας μουσικές συναντήσεις με την Νατάσσα Μποφίλιου εδώ στο Jumping Fish ως τώρα.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments