"Τι Κάθαρμα Που Είσαι": ακούστε το νέο τραγούδι της Χριστίνας Μαξούρη

16/12/16

Ιωάννα Μπρατσολιά

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2016, η Χριστίνα Μαξούρη, ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Ελένη Φωτάκη, κυκλοφορούν το πρώτο single από την επερχόμενη ολοκληρωμένη συνεργασία τους, με τίτλο "Τι κάθαρμα που είσαι". Η Χριστίνα Μαξούρη συνεχίζει την απόλυτα πετυχημένη a cappella μουσική παράσταση "Δανεικά Παπούτσια" που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ξυδάκη, την Μαρία Παπαγεωργίου κ.ά. Την περιμένουμε τον επόμενο Ιανουάριο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Ο δίσκος τους, που θα κυκλοφορήσει κάπου στην άνοιξη από τη Feelgood Records, εξ’ ολοκλήρου γραμμένος από τον Άγγελο Τριανταφύλλου στη μουσική και την Ελένη Φωτάκη στους στίχους θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνιση της Χριστίνας Μαξούρη στη δισκογραφία.

Πρώτο δείγμα είναι το "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι για το συνθέτη του, Άγγελο Τριανταφύλλου, ένα τραγούδι που "πηγάζει από λαϊκές ρίζες και μπαίνει σε αστικό σαλόνι του 20ου αιώνα για να καταλήξει στο σήμερα και να τραγουδήσει μαζί μας". Η πρώτη αυτή συλλογική δουλειά είναι ένας μικρός κύκλος κάθαρσης, σύμφωνα με την Ελένη Φωτάκη, και στο "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι κάθαρση από τον έρωτα που παραμορφώνει, κάθαρση και ύμνος μαζί. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Αποχαιρετισμός για την "ΒΑΒΕΛ 2" της Νατάσσας Μποφίλιου σε εορταστικό, αισιόδοξο κλίμα

20/02/17

Βρεθήκαμε στην τελευταία παράσταση στο Estate και περάσαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι των Brandy Σουαρέ, "Η ποδηλάτισσα"

15/02/17

Η μπάντα με τις ρετρό καταβολές μας συστήνει το δεύτερο single από το επερχόμενο ολοκληρωμένο ντεμπούτο της.
Kelly

Ακούστε το νέο δίσκο του Σωκράτη Μάλαμα, "Κάτοπτρα"

10/02/17

Επιστρέφει με 14 τραγούδια στα οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Δημήτρης Μυστακίδης: "Το ρεμπέτικο πρέπει να αναγνωριστεί ως μια παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά."

09/02/17

Μιλήσαμε με το δεξιοτέχνη της λαϊκής κιθάρας λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Γυάλινο UpStage, όπου εμφανίζεται κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments

Athens Music Festival