"Τι Κάθαρμα Που Είσαι": ακούστε το νέο τραγούδι της Χριστίνας Μαξούρη

16/12/16

Ιωάννα Μπρατσολιά

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2016, η Χριστίνα Μαξούρη, ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Ελένη Φωτάκη, κυκλοφορούν το πρώτο single από την επερχόμενη ολοκληρωμένη συνεργασία τους, με τίτλο "Τι κάθαρμα που είσαι". Η Χριστίνα Μαξούρη συνεχίζει την απόλυτα πετυχημένη a cappella μουσική παράσταση "Δανεικά Παπούτσια" που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ξυδάκη, την Μαρία Παπαγεωργίου κ.ά. Την περιμένουμε τον επόμενο Ιανουάριο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Ο δίσκος τους, που θα κυκλοφορήσει κάπου στην άνοιξη από τη Feelgood Records, εξ’ ολοκλήρου γραμμένος από τον Άγγελο Τριανταφύλλου στη μουσική και την Ελένη Φωτάκη στους στίχους θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνιση της Χριστίνας Μαξούρη στη δισκογραφία.

Πρώτο δείγμα είναι το "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι για το συνθέτη του, Άγγελο Τριανταφύλλου, ένα τραγούδι που "πηγάζει από λαϊκές ρίζες και μπαίνει σε αστικό σαλόνι του 20ου αιώνα για να καταλήξει στο σήμερα και να τραγουδήσει μαζί μας". Η πρώτη αυτή συλλογική δουλειά είναι ένας μικρός κύκλος κάθαρσης, σύμφωνα με την Ελένη Φωτάκη, και στο "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι κάθαρση από τον έρωτα που παραμορφώνει, κάθαρση και ύμνος μαζί. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ακούστε το νέο τραγούδι του Απόστολου Μόσιου, "Θα σε μισήσω, θα σ' αγαπήσω"

29/05/17

Ο συνθέτης και μαέστρος της Εστουδιαντίνας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, και ο στιχουργός Νίκος Αναγνωστάκης χαρίζουν το τραγούδι αυτό στον Απόστολο Μόσιο
Ιωάννα Μπρατσολιά

Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου & Δημήτρης Παπαχαραλάμπους: track by track ο νέος τους δίσκος "Τα Φώτα στην Πλατεία"

25/05/17

Με αφορμή τα 11 νέα κομμάτια, ζητήσαμε από τους τρεις τους, να μας πουν ό,τι εκείνοι σκέφτονται για το κάθε τραγούδι τους ξεχωριστά. Εικόνες, ιστορίες και σκέψεις...
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Γιώργης Χριστοδούλου έκανε ένα ταξίδι στο Παρίσι του Αττίκ στο πρώτο καλοκαιρινό live του Black Duck Garden

24/05/17

Μια βραδιά με χορευτικούς jazz ήχους, τραγούδια του μεσοπολέμου και την πρεμιέρα του "Κάνε την πάπια".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου, "Άνω Κάτω"

23/05/17

O νικητής του Jumping Fish Contest ανάδειξης νέου καλλιτέχνη του περασμένου Σεπτεμβρίου, μας παρουσιάζει το νέο του ερωτικό single.
Kelly

Facebook Comments

Imam Baildi Live