Παύλος Παυλίδης & Β -Movies για τις 4 Παρασκευές του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου

12/10/17

Kelly

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται τον Νοέμβριο για μια σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου, ανεβαίνοντας στη σκηνή όλες τις Παρασκευές αυτού του μήνα. Στο πλαίσιο των εμφανίσεων τους θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου.


Μετά την ανατρεπτική και άκρως επιτυχημένη σύμπραξη του Παύλου Παυλίδη με τον Γιάννη Αγγελάκα και τις εμφανίσεις του σε τέσσερα σημεία στην Ελλάδα, ο Παυλίδης επιστρέφει σε ένα γνώριμο στέκι για να υποδεχθεί το φθινόπωρο μαζί με τους φανς του, υπό τις γνώριμες μελωδίες και τους ονειρικούς στίχους που μας χαρίζει τις τελευταίες δεκαετίες.


Οι B-movies πάντα μαζί του και ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή, πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές. Η Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Παρασκευές του Νοέμβρη θα «γεμίσει» μελωδίες και στίχους σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, με οδηγό τον Παύλο Παυλίδη.


Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Dusk, "Chronos"

19/10/17

Δεύτερη γεύση από το επερχόμενο ΕΡ της, "Odyssey".
Kelly

H Sia θα κυκλοφορήσει χριστουγεννιάτικο άλμπουμ μόνο με καινούργια τραγούδια

18/10/17

Το “Everyday is Christmas” θα περιέχει δέκα κομμάτια που έγραψε η ίδια και θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.
Kelly

Play: St. Vincent - "MASSEDUCTION"

17/10/17

O πέμπτος δίσκος της Annie Clark είναι ίσως και ο πιο προσωπικός της.
Kelly

Facebook Comments