Οι Εκμέκ παρουσίασαν το νέο τους δίσκο "Ο βασιλιάς της μοναξιάς" στο Faust

07/11/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Ο βασιλιάς της μοναξιάς" και την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου τον παρουσίασαν στο Faust, σε ένα μαγαζί που τους ταιριάζει απόλυτα αισθητικά.

Ο λόγος για τους Εκμέκ, μια μπάντα με πολλά πρόσωπα μα με κύριο χαρακτηριστικό τους τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις. Ανοίγοντας το πρόγραμμα με το "Θέρος", ένα από τα κομμάτια του νέου τους δίσκου, μας παρουσίασαν κομμάτια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα με ιδιαίτερο τρόπο, αλλάζοντάς τα ριζικά, και δίνοντάς τους μια άλλη ταυτότητα. Ο "Προσκυνητής", "Άγγελος Εξάγγελος", το "Αερικό", η "Ηλιόπετρα",  παιγμένα ανάμεσα στα δικά τους κομμάτια όπως ο "Φυγάς", το "Θα γίνω αέρας" και το "Εγώ μεγάλωσα σα λύκος", έφτιαξαν ένα πρόγραμμα με όμορφη ροή ενώ εκείνοι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.Από την παράσταση δεν έλειψαν οι λύκοι, οι μάγισσες και ό,τι άλλο οι ίδιοι δημιούργησαν σε αυτό τους το δίσκο, η παρουσίαση του οποίου ταίριαξε απόλυτα στο θεατρικό σκηνικό του Faust. "Το ρόδο της ερήμου", το οποίο και ακούμε εδώ και μερικές μέρες στα ραδιόφωνα, αποτέλεσε τον προπομπό του νέου τους δίσκου, το οποίο και υποσχόταν μια ενδιαφέρουσα δουλειά, όπως κι έγινε. Η αυθεντικότητά τους στις δουλειές τους είναι εμφανής, και άξια θαυμασμού."Ο βασιλιάς της μοναξιάς" κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, ενώ οι Εκμέκ κυκλοφορούν ελεύθεροι στη χώρα, είναι απολαυστικότατοι και χωρίς περιττές θερμίδες.

Οι τεφλόν κυκλοφορούν το δεύτερο δίσκο τος, "Κομμάτια από τα ερείπια"

12/12/17

Θα τον παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του six d.o.g.s την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο δίσκος "Λαχείο" της Αλεξάνδρας Κόνιακ μέσα από τα δικά της λόγια

11/12/17

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μια από τις ανερχόμενες γυναικείες φωνές της εποχής μας, μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Λαχείο».
Ιωάννα Μπρατσολιά

Παναγιώτης Λάμπουρας: "Βλέπω την τέχνη σαν τη δουλειά του χτίστη που κάθε μέρα προσπαθεί και σιγά σιγά φτιάχνει κάτι."

07/12/17

Ο νεαρός ερμηνευτής αλλά και βιολιστής μιλάει στην Ιωάννα Μπρατσολιά για την πορεία του που ξεκίνησε από την ανάδειξή του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης και έφτασε μέχρι το Σταυρό του Νότου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει το πρώτο της single, "Πολύχρωμες ζακέτες"

06/12/17

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ της την άνοιξη του 2018.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments