Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Θέατρο Βράχων

03/08/17

Μαρία Δημητρίου

Μετά από 3 μήνες γεμάτους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων, αγαπημένο σημείο συνάντησης με τους θαυμαστές του στην Αθήνα.
 
Η μοναδικότητα της γραφής του, της ερμηνείας, της σύνθεσης, μα πάνω από όλα της ιδιαίτερης οπτικής του, δημιούργησε μία "σχολή" στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα, που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, αναγνωρίσαμε και πρόσφατα στο νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα». Έναν δίσκο που κέρδισε αμέσως το κοινό και τα media και έφερε 2 τραγούδια στην κορυφή των ραδιοφωνικών airplay.
 
Τα «Κάτοπτρα» τον οδήγησαν αρχικά πέρα από τα σύνορα. Ταξίδεψε μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική καταγράφοντας χιλιόμετρα και sold out εμφανίσεις κι όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ήταν ήδη καλοκαίρι. Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στα ραντεβού του με το κοινό ξεκίνησε  την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Θεσσαλονίκη, με τα καινούρια του τραγούδια ανάμεσα στα παλιά και αγαπημένα και φυσικά με ανανεωμένη διάθεση. 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 11 €
Ταμείο: 13 €
Εισιτήριο φοιτητικό & ανέργων: 11€

Σημεία πώλησης:
PUBLIC, ticketservices.gr

Νίκος Πορτοκάλογλου - "Εισιτήριο": ακούμε και σχολιάζουμε το νέο του δίσκο κομμάτι-κομμάτι

03/08/17

Ο νέος δίσκος του Νίκου Πορτοκάλογλου κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και έχει γενικό τίτλο "Εισιτήριο". Τραγούδια ερωτικά, κοινωνικά, μπερδεμένα ίσως μεταξύ τους, από έναν τραγουδοποιό που αφήνει χρόνια το στίγμα του στο χώρο. Ακούσαμε το δίσκο και αποτυπώσαμε κάποιες πρώτες σκέψεις για κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού, "Το νυχτοκάματο"

26/07/17

Ο τραγουδοποιός που συζητήθηκε για τον "Άρχοντα" επιστρέφει με νέο κομμάτι.
Ιωάννα Μπρατσολιά

O Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης θα κάνουν κοινή περιοδεία σε 4 πόλεις της Ελλάδας

26/07/17

Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες φτιάχνουν το «Από Γιορτή σε Γιορτή» και θα κάνουν τέσσερις μοναδικές φθινοπωρινές εμφανίσεις σε Λάρισα, Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
Kelly

O Στάθης Δρογώσης, η Βαλάντω Τρύφωνος και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης μιλούν για τη "Βόλτα" τους στο Black Duck Garden

21/07/17

Πριν φτιάξουν τις αποσκευές τους για την περιοδεία τους στην Ελλάδα, τους ζητήσαμε να μας πουν δυο λόγια για τις προσωπικές τους αγαπημένες βόλτες, τις οποίες συνοδεύουν οι φωτογραφίες που οι ίδιοι επέλεξαν, αλλά και λίγα λόγια για τα επόμενα καλλιτεχνικά τους βήματα.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments