Ο Πάνος Μουζουράκης και οι Mouzicians ξεσήκωσαν την Τεχνόπολη στη φετινή καλοκαιρινή τους συναυλία

12/07/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Το τρελό αγόρι της εγχώριας δισκογραφίας, ανέβηκε προχτές στη σκηνή της Τεχνόπολης και την έκανε άνω-κάτω, με τη βοήθεια του κοινού πάντα. Ο Πάνος Μουζουράκης και οι Mouzicians για λίγο λιγότερο από 3 ώρες ξεσήκωσαν το Γκάζι.

Ξεκινώντας από τον ίδιο, ο Μουζουράκης είναι ο ορισμός του αυθόρμητου καλλιτέχνη, ο οποίος μπορεί να δημιουργεί αντιπάθειες προς το πρόσωπό του, όντας τόσο αληθινός, ωστόσο ό,τι επιλέγει να πει, να κάνει και να τραγουδήσει, το κάνει πάντα με απόλυτη επιτυχία και με μοναδική προσέγγιση.Το παραπάνω γίνεται εμφανές από τους ανθρώπους που επέλεξε να μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους για αυτή τη σεζόν, αλλά και εκείνους που ανέβηκαν χθες μαζί του να πουν κάποια τραγούδια. Από τη Μυρτώ Ναούμ και τη Δήμητρα Μπουλούζου, φωνές που τον συνοδεύουν στις παραστάσεις του, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στο γενικότερο αποτέλεσμα, την Μαρία Παπαλεωντίου, μια φωνή που κινείται σε πιο παραδοσιακά μονοπάτια, μέχρι τον Μανώλη Φάμελλο που υπογράφει ολόκληρο το νέο δίσκο του Μουζουράκη, "Μονόλογος για δύο", και τέλος, τη μοναδική Μαρίζα Ρίζου, όλες του οι συνεργασίες είναι προσεγμένες και χαρακτηριστικές.Μιας και αναφέρθηκε αυτό το υπερταλαντούχο κορίτσι, η Μαρίζα, δεν επαναπαύεται ποτέ στο ταλέντο της, γεγονός που φάνηκε τη στιγμή που ερμήνευσε με τον Πάνο το "Ημερολόγιο" του Χρήστου Θηβαίου, αφήνοντας μια Τεχνόπολη έκπληκτη και ενθουσιασμένη.
Κάπου ανάμεσα στο "Πόσες φορές", στο "Σαλάμι", στο ολοκαίνουργιο "Φωτόσπαθο", στις "Γοργόνες", στο "Μη βιαστείς", μια απέυθυνση ενός πατέρα προς το γιό του, στο "Στο βάθος κήπος" και σε άλλα, εμφανίστηκε στην σκηνή και ο Stelios. Τι "ποιoς Stelios;". Το τριχωτό μπλέ αγόρι της Βίκος cola, το οποίο έκανε την τιμή στο Μουζουράκη να μοιραστούν ένα τραγούδι μαζί.
Ανάμεσα σε φωνάρες, σε τριχωτά πλάσματα, σε φοβερούς συνεργάτες και μουσικούς, αλλά και σε πολύ κόσμο, ο Μουζουράκης κατάφερε για ακόμη μια φορά να "πείσει" το κοινό, χωρίς πολλά πολλά. Ήταν απλά ο εαυτός του. Τι πιο ειλικρινές;

Η μουσική στήριξε σθεναρά το περιοδικό Σχεδία για άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη

22/09/17

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, Gadjo Dilo, Quilombo και Μέλισσες τραγούδησαν για την αλληλεγγύη.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal, "Erotica"

19/09/17

Το πέμπτο του άλμπουμ έχει ελληνικό στίχο και ερωτική διάθεση.
Kelly

Ροκ συνάντηση κορυφής μεταξύ Παύλου Παυλίδη και Γιάννη Αγγελάκα στην Τεχνόπολη

18/09/17

Τα Ξύλινα Σπαθιά, οι Τρύπες, ο Παύλος Παυλίδης και οι B - movies και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100° C βρέθηκαν σε μια σκηνή για πάνω από τρεις ώρες, και το σποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απ' ό,τι είχαμε φανταστεί.

Ιωάννα Μπρατσολιά

O Roni Iron ρεμιξάρει το "Αamononoke" της Ματούλας Ζαμάνη

17/09/17

Μετά τον "Τρελό" του Γιάννη Χαρούλη, έρχεται άλλο ένα ενδιαφέρον remix από τον Roni Iron.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Δάκης συμμετέχει στο νέο single του Μοnsieur Minimal, "Στιγμή"

12/09/17

Ακούστε την απρόσμενη αυτή συνεργασία.
Kelly

Facebook Comments