Ο Δάκης συμμετέχει στο νέο single του Μοnsieur Minimal, "Στιγμή"

12/09/17

Kelly

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού και αφού ο Monsieur Minimal μας χάρισε ένα καινούργιο κομμάτι για να μας συντροφεύει τη θερινή περίοδο, το πρώτο single με τίτλο «Αγκαλιά» από το νέο επερχόμενο άλμπουμ “Erotica” που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου (Μο.Mi. Records, διανομή Feelgood Records), μας δίνει απλόχερα και το δεύτερο single από τη νέα του δουλειά, το κομμάτι «Στιγμή».

Στο «Στιγμή» ακούμε μια παλιά και αγαπημένη φωνή, του ανθρώπου που έχει τραγουδήσει καλύτερα απ’ όλους για τσάι με λεμόνι, που δεν είναι άλλος από τον Δάκη, που με το σαγηνευτικό του ύφος δημιουργεί μια ρομαντική και vintage αισθητική, παρμένη από άλλες εποχές, μερικές δεκαετίες πίσω.

Το τελευταίο άλμπουμ του Monsieur Minimal ήταν το “High Times” (2015), ενώ το «Στιγμή» μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Για 2 ακόμα Δευτέρες θα εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας στο Σταυρό του Νότου

21/02/18

"Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες"... όλοι μαζί για δύο τελευταίες παραστάσεις.
Μαρία Δημητρίου

Συνέντευξη: Hume Assine και FOAM εγκαινιάζουν το πρώτο Athens Dreams Pop

20/02/18

To Athens Dreams Pop είναι ένα showcase για καλλιτέχνες της εγχώριας indie/dream pop σκηνής και στην πρώτη του έκδοση, στις 25 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s., θα φιλοξενήσει το τρίο του Hume Assine και τους FOAM. Τα δύο σχήματα μάς μίλησαν για την "Αθήνα που ονειρεύεται"..
Μαρία Δημητρίου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φέρνει τη "Σχολική Εκδρομή" του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας

13/02/18

Οι συναυλίες θα περιέχουν μια μεγάλη αναδρομή στην πολυετή πορεία του καλλιτέχνη από τα πρώτα του βήματα με τους Φατμέ μέχρι και σήμερα.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments