Ο Δάκης συμμετέχει στο νέο single του Μοnsieur Minimal, "Στιγμή"

12/09/17

Kelly

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού και αφού ο Monsieur Minimal μας χάρισε ένα καινούργιο κομμάτι για να μας συντροφεύει τη θερινή περίοδο, το πρώτο single με τίτλο «Αγκαλιά» από το νέο επερχόμενο άλμπουμ “Erotica” που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου (Μο.Mi. Records, διανομή Feelgood Records), μας δίνει απλόχερα και το δεύτερο single από τη νέα του δουλειά, το κομμάτι «Στιγμή».

Στο «Στιγμή» ακούμε μια παλιά και αγαπημένη φωνή, του ανθρώπου που έχει τραγουδήσει καλύτερα απ’ όλους για τσάι με λεμόνι, που δεν είναι άλλος από τον Δάκη, που με το σαγηνευτικό του ύφος δημιουργεί μια ρομαντική και vintage αισθητική, παρμένη από άλλες εποχές, μερικές δεκαετίες πίσω.

Το τελευταίο άλμπουμ του Monsieur Minimal ήταν το “High Times” (2015), ενώ το «Στιγμή» μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Μια βραδιά για το κρασί με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Black Duck

20/11/17

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, ένα event αποκλειστικά για τους λάτρεις του κρασιού.
Kelly

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Σπύρος Παρασκευάκος και η Δήμητρα Σελεμίδου παρουσίασν την "Τρίτη έξοδο" με εκλεκτούς καλεσμένους

15/11/17

Από τη σκηνή πέρασαν ο Μιχάλης και ο Παντελής Καλογεράκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μυρτώ Βασιλείου και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι του Άρη Διαμαντή, «Όμορφο παιδί»

14/11/17

Το digital single είναι ο προπομπός του νέου του άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη νέα χρονιά.
Kelly

Η Λαμπρινή Καρακώστα παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι, "Η αγάπη μένει"

13/11/17

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Σταυρό του Νότου Club, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Κερδίστε υπογεγραμμένα αντίτυπα του νέου δίσκου του Νίκου Πορτοκάλογλου, "Εισιτήριο"

09/11/17

Τρία χρόνια μετά τα «Λιμάνια Ξένα» με διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κυκλοφορεί τον 18ο προσωπικό του δίσκο.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments