Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Το πρόγραμμα

13/09/17

Μαρία Δημητρίου

It's that time of the year again, με την 23η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους σινεφίλ Αθηναίους με συνολικά 168 ταινίες απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 40 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου στις αίθουσες Ιντεάλ, Δαναός 1 & 2, Όπερα 1 & 2, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Μπορείτε να ξεφυλίσσετε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών παρακάτω, αλλά και να διαβάσετε τις επόμενες μέρες τις προτάσεις μας για τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε, μαζί με μια πιο κοντινή ματιά στο μουσικό τμήμα του φεστιβάλ:tags / movies

Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία "O Έλβις στη Γη της Επαγγελίας"

22/09/17

Όλοι γνωρίζουν τον Έλβις, πόσοι όμως έχουν ακουστά την εντυπωσιακή Ρολς Ρόις που αγόρασε το ‘63; Ο σκηνοθέτης Γιουτζίν Τζαρέκι παίρνει το θρυλικό αμάξι του Βασιλιά της Ροκ για το πιο υπερβατικό μουσικό road trip.
Μαρία Δημητρίου

Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Μια αναλυτική ματιά στις μουσικές ταινίες του φετινού φεστιβάλ

21/09/17

H Αθήνα σε κινηματογραφική κινητικότητα για μια ακόμη σεζόν, από τις 20 Σεπτέμβρη ως την 1 Οκτώβρη. Παρακάτω οι μουσικές ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε στο φετινό αθηναϊκό φεστιβάλ και να κερδίσετε εισιτήρια.
Μάρκος Φράγκος

Κερδίστε πλούσια δώρα από την ταινία "Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος"

20/09/17

Ό,τι gadget χρειάζεται ο σύγχρονος κατάσκοπος και τζέντλμαν.
Μαρία Δημητρίου

Video: δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από το "Emoji, Η Ταινία"

20/09/17

Η πρώτη ξενάγηση στην Τεξτόπολη, πίσω από τις οθόνες των smartphones μας.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments