ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ "BLACK SWAN"

27/01/2011


Το "Black Swan", το ψυχο-σεξουαλικό μπαλετικό θρίλερ του Darren Aronofksy που ψηλαφίζει τους σχιζοφρενικούς εφιάλτες του "Mulholland Drive", δανείζεται την camp υστερία του "Showgirls" και φτύνει αίμα πάνω στο "Red Shoes", φτάνει με πιρουέτες (έπρεπε να το πούμε) και 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ στις ελληνικές αίθουσες σήμερα και αναμένεται να διχάσει κοινό και κριτικούς όπως μόνο μια ταινία που θέτει σοβαρά το δίλημμα "θα πήγαινες με τη Natalie Portman ή τη Mila Kunis;" μπορεί.
 
Με αφορμή την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης αυτής ταινίας, το Jumping Fish σε συνεργασία με την Odeon, χαρίζει 10 συλλεκτικά σετ με limited edition postcards που περιέχονται σε ένα μαύρο φάκελο με ανάγλυφα τυπωμένο το λογότυπο της ταινίας. Οι postcards απεικονίζουν τα 4 υπέροχα art deco posters που δημιούργησε το βρετανικό design studio LaBoca, με καλλιτεχνικές επιρροές από τσέχικες και πολωνικές ταινίες των 60s και των 70s, καθώς και διαφημιστικές αφίσες μπαλέτου από τις αρχές του 20ου αιώνα.
 
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, στείλτε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στο contests@jumpingfish.gr (subject Black Swan γιατί αλλιώς θα σας στείλουμε στους Club des Belugas) μέχρι την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και θα ανακοινωθούν στη σελίδα αποτελεσμάτων του Fish 'n' Win.
 
 
 

Facebook Comments