Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "O Μαύρος Πύργος"

28/07/17

Μαρία Δημητρίου

Από τις 2 κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του Stephen King που περιμένουμε τους επόμενους μήνες, πρώτη καταφτάνει η πιο φαντασμαγορική: η πολυαναμενόμενη μεταφυσική περιπέτεια "Ο Μαύρος Πύργος", βασισμένη σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές βιβλίων φαντασίας του διάσημου συγγραφέα, στην οποία συναντιούνται για πρώτη φορά επί της οθόνης ο βραβευμένος με Όσκαρ Matthew McConaughey και ο Idris Elba, που υποδύονται δύο εμβληματικούς χαρακτήρες από το εμβληματικό λογοτεχνικό σύμπαν του King. 

Ο Roland Deschain (Elba) είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, ορκισμένος υπερασπιστής του σύμπαντος και εγκλωβισμένος σε μια αέναη μάχη με την αιώνια νέμεσή του, τον Walter O’Dim (McConaughey), δηλαδή τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Πιστολέρο προσπαθεί να αποτρέψει τον O’Dim από το να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο, ο οποίος κρατά ολόκληρο το σύμπαν σε ισορροπία. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, και την αναπάντεχη βοήθεια ενός χαρισματικού εφήβου που έρχεται από τη δική μας πραγματικότητα, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μιας και μόνο ο Roland είναι σε θέση να προστατεύσει τον Πύργο και ολόκληρο το σύμπαν από τον Μαυροντυμένο Άντρα.  Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δανός σούπερφαν του King, Nikolaj Arcel ("A Royal Affair"). 

To Jumping Fish χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 21.00 στο θερινό κινηματογράφο Χλόη στην Κηφισιά. Για να μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ:tags / movies

Video: δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από τη νέα ταινία της Pixar, "Coco"

14/12/17

Η Μέρα των Νεκρών ζωντανεύει στο καλύτερο animation της χρονιάς.
Μαρία Δημητρίου

Xρυσές Σφαίρες 2018: οι υποψηφιότητες

12/12/17

Η νέα ταινία του Guillermo Del Toro, "The Shape Of Water" και η τηλεοπτική μίνι σειρά "Big Little Lies" συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες στις κινηματογραφικές και τις τηλεοπτικές κατηγορίες, αντίστοιχα, των Χρυσών Σφαιρών.
Εύη Χουρσανίδη

Facebook Comments