Η Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσίασε τον καινούργιο δίσκο της "Μωβ καληνύχτες" στο Σταυρό του Νότου

09/10/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μ' ένα τραγούδι παλιακό, και με ένα δίσκο καινούργιο, η Παυλίνα Βουλγαράκη υποδέχθηκε το φθινόπωρο, στο club του Σταυρού του Νότου.Με μια ιδιοσυγκρασιακή θεατρικότητα, και με το δικό της ερμηνευτικό στίγμα, ξεκίνησε μια σειρά παραστάσεων, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Όλες τις Παρασκευές του μήνα, η Παυλίνα και η μπάντα της θα ανεβαίνουν στη σκηνή, για ένα λάιβ με κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο, διασκευασμένα, με κομμάτια από το νέο δίσκο, "Μωβ Καληνύχτες" που κυκλοφόρησε μόλις από την Cobalt, αλλά και με επιλογές αγαπημένων της τραγουδιών - πάντα επιλέγει κομμάτια που δεν περιμένεις εύκολα να επιλέξει, να ερμηνεύσει κάποιος.


Περισσότερο σίγουρη και κατασταλαγμένη στις επιλογές της, σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις της, η Παυλίνα Βουγαράκη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τους λόγους για τους οποίους θα μας απασχολεί για καιρό. Ακούγοντας κομμάτια του νέου της δίσκο, όπως το ομότιτλο, τη "Σελήνη", το "Εσένα περιμένω" και το "Έλα λίγο πιο κοντά", αλλά και άλλα από τους "Λαβύρινθους", συνειδητοποιείς πως είναι μια τραγουδοποιός που προβληματίζεται και λαμβάνει ερεθίσματα από τα όσα συμβαίνουν γύρω της, γύρω μας. Αυτό και μόνο, είναι αξιοθαύμαστο.


Να πάτε να τη δείτε. Δεν υπάρχουν εντυπωσιακά σκηνικά και διάφορα άλλα στο χώρο, να προσπαθήσουν να κλέψουν την προσοχή. Μόνο εκείνη, οι φοβεροί μουσικοί της και η φοβερή μουσική της.

 

Album review: Agatha - "Illusion Of An Era"

18/12/17

Η Agatha είναι ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, δημιουργικό, έξυπνο κατά πώς δείχνει και ανήσυχο και το "Illusion Of An Era" είναι το ντεμπούτο άλμπουμ της μετά το EP της "First Light" που κυκλοφόρησε το 2015.
Μάρκος Φράγκος

Οι τεφλόν κυκλοφορούν το δεύτερο δίσκο τος, "Κομμάτια από τα ερείπια"

12/12/17

Θα τον παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του six d.o.g.s την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο δίσκος "Λαχείο" της Αλεξάνδρας Κόνιακ μέσα από τα δικά της λόγια

11/12/17

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μια από τις ανερχόμενες γυναικείες φωνές της εποχής μας, μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Λαχείο».
Ιωάννα Μπρατσολιά

Παναγιώτης Λάμπουρας: "Βλέπω την τέχνη σαν τη δουλειά του χτίστη που κάθε μέρα προσπαθεί και σιγά σιγά φτιάχνει κάτι."

07/12/17

Ο νεαρός ερμηνευτής αλλά και βιολιστής μιλάει στην Ιωάννα Μπρατσολιά για την πορεία του που ξεκίνησε από την ανάδειξή του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Στέγης και έφτασε μέχρι το Σταυρό του Νότου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments