Επιτέλους λίγη ραπ που ακούγεται: γνωστοί hip-hop artists τραγουδούν το "Game Of Thrones"

07/03/14


Υπάρχουν κάποια κλισέ στο πώς η εικόνα συνδυάζεται με τη μουσική στις κινηματογραφικές παραγωγές. Στις αθλητικές βιογραφίες, για παράδειγμα, ειδικά αν μιλάμε για κάποιον τυπάκο που ξεκίνησε από συμμορία στο Μπρονξ για να καταλήξει άσος του ΝΒΑ, θα παίξεις ραπ. Σε ταινίες με πολλά σκυλοφτιαγμένα αυτοκίνητα που κυνηγάνε το ένα το άλλο χωρίς κάποιο προφανές κίνητρο, θα βάλεις Tiesto. Σε αργόσυρτα δράματα που διαδραματίζονται σε κάποιο δάσος στα βουνά της Γιούτα, θα ταιριάξεις απογόνους του Bob Dylan. Και σε επικές μεσαιωνικές ιστορίες με αλώσεις κάστρων και μονομαχίες στα πέτρινα αλώνια, θα κολλήσεις πομπώδη κλασική μουσική και καμιά χορωδία. Αλλά το ΗΒΟ αποφάσισε να κάνει την έκπληξη.

Μετρώντας τα δημογραφικά στοιχεία των τηλεθεατών της πιο επιτυχημένης του σειράς, του “Game Of Thrones”, το κανάλι αποφάσισε να προλογίσει την επερχόμενη, τέταρτη σεζόν του, με ένα mixtape όπου πρωταγωνιστούν μουσικοί με συγκεκριμένα γνωρίσματα. Είναι όλοι τους hip-hop καλλιτέχνες. Γιατί προχώρησε σ’ αυτήν την κίνηση το ΗΒΟ; Γιατί είδε ότι χρόνο με το χρόνο το κοινό των μαύρων και των ισπανόφωνων τηλεθεατών του "Game Of Thrones” πέφτει, οπότε αποφάσισε να κάνει το δυναμικό του comeback εκεί και όχι στο λευκό κοινό, που ούτως ή άλλως το έχει πιάσει μια χαρά.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στα ραπαρίσματα τύπου “I’m tellin’ whoever messin’ with me / I can bring you that Khaleesi heat / Use my King, knack for words, as an actual sword / I can decapitate a rapper” από τον Big Boi και τους φίλους του, που θα τα απολαύσεις στο mixtape που ακολουθεί:

tags / game of thrones / tv

Please no: Ο Ed Sheeran θα εμφανιστεί σε παρωδία του "La La Land" στους "Simpsons"

19/07/17

Μετά το "Game Of Thrones", ο Βρετανός τραγουδιστής έχει πάρει απόφαση να μην αφήσει σειρά για σειρά.
Kelly

To "Game Of Thrones" 7x01 μέσα από GIFs και memes

19/07/17

Καλώς ήρθες, χειμώνα, μέσα στο κατακαλόκαιρο (κι ας έφερες και τον Ed Sheeran.)
Εύη Χουρσανίδη

Video: Δείτε το πρώτο teaser trailer της τρίτης σεζόν του “Narcos”

17/07/17

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει με το νέο κύκλο την 1η Σεπτεμβρίου.
Kelly

Πού έχουμε μείνει στο "Game Of Thrones", λίγο πριν την έναρξη του έβδομου κύκλου

14/07/17

O οδηγός του Jumping Fish επιστρέφει για να σας βοηθήσει στο catch-up σας εν όψει της πρεμιέρας της δημοφιλέστερης σειράς του πλανήτη.
Εύη Χουρσανίδη

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Έμμυ 2017

14/07/17

To "Westworld" και το "Saturday Night Live" κυριάρχησαν στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τν ύψιστη τηλεοπτική τιμή.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments