ΔΕΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

08/03/2013


Ξεκινάς να κάνεις ένα top 10 για την γιορτή της γυναίκας και πάντα πρώτα σκέφτεσαι την ''Εκείνη'' του Δεληβοριά. Μετά καταλαβαίνεις ότι το top 10 με θέμα την εορτάζουσα σήμερα Γυναίκα μπορεί να γίνει με Φοίβο Δεληβοριά μόνο. Θα σας το αποδείξω αμέσως. Έχει γράψει τραγούδι για όλους τους ρόλους μια γυναίκας. Έχει γράψει τραγούδι για μια περαστική κοπελιά, αεράτη και χαμογελαστή που έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Έχει γράψει, με την βοήθεια του Θωμά Περιμένη στην σύνθεση, τραγούδι για την ερωτεύσιμη Ελληνίδα γκαρσόνα. Έχει γράψει τραγούδι για την γυναικα του κολλητού του. Έχει γράψει τον στίχο ''να έρθεις εδώ να κάτσεις και να κάνουμε παιδιά'' και το έχει κάνει κιόλας (Να του ζήσει κιόλας). Έχει γράψει τραγούδι για την Κική με τα κοκκινάδια. Έχει γράψει μέσα στους αναστεναγμούς της εφηβείας του τραγούδι για το κορίτσι με τα σκισμένα πινέλα. Έχει γράψει τραγούδι για αυτήν την άλλη καρδιά (πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος που έλεγε και ο ύμνος) που όσο της δείχνεις πως η καρδιά σου καίει για αυτήν τόσο φεύγει μακριά. Έχει γράψει ένα τραγούδι που δείχνει το φως και ένα άλλο που δείχνει έναν καλό τρόπο για να σας μείνει αξέχαστο το καλοκαίρι. Τα κορίτσια ξενυχτάνε και το γιορτάζουν λοιπόν και με Φοίβο Δεληβοριά. Άντε και του χρόνου κορίτσια.


Εκείνη

Αυτή που περνάει
Χάλια (Invitation to the Blues)
Η γυναίκα του Πατώκου

Το καταφύγιο
Η Κική κάθε βράδυ
Το κορίτσι με τα σκισμένα πινέλα
Η άλλη καρδιά
Ο προορισμός
Το καλοκαίρι θα 'ρθει

Τα 10 καλύτερα κομμάτια των Psycho Realm

08/09/17

Με αφορμή το επετειακό τους show στις 9 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205, ξεχωρίζουμε τα δέκα αγαπημένα μας κομμάτια από εκείνους.
Kelly

Jumping Fish Top 10: Άσπρο Πάτο

21/08/17

Μια λίστα αφιερωμένη στις καλοκαιρινές αλκοολικές απολαύσεις.
Kelly

Τα 10 καλύτερα τραγούδια των Εvanescence

30/06/17

Με αφορμή την επιστροφή τους στην Ελλάδα, στο Rockwave Festival την Κυριακή 2 Ιουλίου.
Kelly

#tb: Ποια τραγούδια ακούγαμε το 2002;

28/06/17

Οι 27 επιτυχίες που συνόδευαν τη μετάβαση από τη δραχμή στο ευρώ, τις τελευταίες ένδοξες μέρες της ελληνικής τηλεόρασης και τις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς.
Kelly

Facebook Comments