Δείτε το teaser video για το νέο single των Εκμέκ, "Ρόδο της ερήμου"

11/09/17

Kelly

Τρία χρόνια μετά τον "Φυγά" το άλμπουμ που τους καταξίωσε ως μια από τις σημαντικές νέες παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού, οι Εκμέκ ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν αυτό τον Νοέμβρη τον τρίτο τους δίσκο, για τον οποίο θα μάθουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον. Ήδη τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως θα είναι ξεχωριστός, απολαυστικός και πιστός στο καλλιτεχνικό τους στίγμα, αποδεικνύοντας πως οι Εκμέκ, δικαίως, είναι μία από τις «μεγάλες αγάπες» των ακροατών του είδους.

Το πρώτο single του νέου άλμπουμ είναι το «Ρόδο της ερήμου», κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και το παρακάτω teaser video μας δίνει μια πρώτη εντύπωση του κομματιού, καθώς και μια ιδέα από τη συνολικότερη αίσθηση της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς:

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Μιρέλας Πάχου, "Ριπλέι"

18/01/18

Η Ιωάννα Μπρατσολιά βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και μίλησε με την τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς, αλλά και για τη δεύτερη προσωπική δισκογραφική της δουλειά, "Λίγο χρώμα".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Mε το άλμπουμ "Finchley Road", ο Πάνος Μπίρμπας μηδενίζει τη μουσική απόσταση Αθήνας-Λονδίνου

10/01/18

Λίγο πριν φύγει το 2017, ο Πάνος Μπίρμπας μας μύησε σε αυτό τον περίεργο δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση γι αυτό το δίσκο, αλλά και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα της χώρας μας, όπως το προσφυγικό.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments