Δείτε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Μάγδα Βαρούχα και ακούστε το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα πού κοιμάσαι"

16/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, η Μάγδα Βαρούχα, θα εμφανιστεί για μια τελευταία παράσταση για το χειμώνα που φεύγει με βήμα γρήγορο, στο Passport Upstairs στον Κεραμεικό, το Σάββατο 20 Μαΐου.

Με αφορμή αυτή της την εμφάνιση με την Αυλή των Θαυμάτων, τον επερχόμενο δίσκο της αλλά και το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, μας πίεσε να της πάρουμε συνέντευξη. Μας πίεσε, ναι. Και επειδή όταν απειλείται η ζωή σου, κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις, μιλήσαμε με μεγάλη χαρά, διάθεση και οργάνωση με τη Μάγδα Βαρούχα! Μιλήσαμε... τρόπος του λέγειν:Ακούστε παρακάτω το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα που κοιμάσαι", σε στίχους Σπύρου Μέντη και μουσική Έτερονήμισυ:Οι Kulamacus επιστρέφουν με το νέο single "Aδάμ και Εύα"

16/01/18

Το πρώτο single από το δεύτερο δίσκο τους, "Kulaland".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Mε το άλμπουμ "Finchley Road", ο Πάνος Μπίρμπας μηδενίζει τη μουσική απόσταση Αθήνας-Λονδίνου

10/01/18

Λίγο πριν φύγει το 2017, ο Πάνος Μπίρμπας μας μύησε σε αυτό τον περίεργο δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση γι αυτό το δίσκο, αλλά και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα της χώρας μας, όπως το προσφυγικό.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Στέλιος Δάβαρης: "Τα τραγούδια μου έχουν μια κοινωνική ερμηνεία, αλλά γράφονται με τέτοιο τρόπο ώστε αυτός που τα ακούει να τα ερμηνεύει όπως αισθάνεται."

04/01/18

Ο Στέλιος Δάβαρης επιστρέφει με το «Συνέχισε αντίθετα» και μιλάει στην Ιωάννα Μπρατσολιά για το παρελθόν, το παρόν μέσα από το νέο του δίσκο αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments