Δείτε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Μάγδα Βαρούχα και ακούστε το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα πού κοιμάσαι"

16/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, η Μάγδα Βαρούχα, θα εμφανιστεί για μια τελευταία παράσταση για το χειμώνα που φεύγει με βήμα γρήγορο, στο Passport Upstairs στον Κεραμεικό, το Σάββατο 20 Μαΐου.

Με αφορμή αυτή της την εμφάνιση με την Αυλή των Θαυμάτων, τον επερχόμενο δίσκο της αλλά και το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, μας πίεσε να της πάρουμε συνέντευξη. Μας πίεσε, ναι. Και επειδή όταν απειλείται η ζωή σου, κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις, μιλήσαμε με μεγάλη χαρά, διάθεση και οργάνωση με τη Μάγδα Βαρούχα! Μιλήσαμε... τρόπος του λέγειν:Ακούστε παρακάτω το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα που κοιμάσαι", σε στίχους Σπύρου Μέντη και μουσική Έτερονήμισυ:Η μουσική στήριξε σθεναρά το περιοδικό Σχεδία για άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη

22/09/17

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, Gadjo Dilo, Quilombo και Μέλισσες τραγούδησαν για την αλληλεγγύη.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal, "Erotica"

19/09/17

Το πέμπτο του άλμπουμ έχει ελληνικό στίχο και ερωτική διάθεση.
Kelly

Ροκ συνάντηση κορυφής μεταξύ Παύλου Παυλίδη και Γιάννη Αγγελάκα στην Τεχνόπολη

18/09/17

Τα Ξύλινα Σπαθιά, οι Τρύπες, ο Παύλος Παυλίδης και οι B - movies και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100° C βρέθηκαν σε μια σκηνή για πάνω από τρεις ώρες, και το σποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απ' ό,τι είχαμε φανταστεί.

Ιωάννα Μπρατσολιά

O Roni Iron ρεμιξάρει το "Αamononoke" της Ματούλας Ζαμάνη

17/09/17

Μετά τον "Τρελό" του Γιάννη Χαρούλη, έρχεται άλλο ένα ενδιαφέρον remix από τον Roni Iron.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Δάκης συμμετέχει στο νέο single του Μοnsieur Minimal, "Στιγμή"

12/09/17

Ακούστε την απρόσμενη αυτή συνεργασία.
Kelly

Facebook Comments