Δείτε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Μάγδα Βαρούχα και ακούστε το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα πού κοιμάσαι"

16/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, η Μάγδα Βαρούχα, θα εμφανιστεί για μια τελευταία παράσταση για το χειμώνα που φεύγει με βήμα γρήγορο, στο Passport Upstairs στον Κεραμεικό, το Σάββατο 20 Μαΐου.

Με αφορμή αυτή της την εμφάνιση με την Αυλή των Θαυμάτων, τον επερχόμενο δίσκο της αλλά και το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, μας πίεσε να της πάρουμε συνέντευξη. Μας πίεσε, ναι. Και επειδή όταν απειλείται η ζωή σου, κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις, μιλήσαμε με μεγάλη χαρά, διάθεση και οργάνωση με τη Μάγδα Βαρούχα! Μιλήσαμε... τρόπος του λέγειν:Ακούστε παρακάτω το νέο της τραγούδι "Να 'ξερα που κοιμάσαι", σε στίχους Σπύρου Μέντη και μουσική Έτερονήμισυ:Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου & Δημήτρης Παπαχαραλάμπους: track by track ο νέος τους δίσκος "Τα Φώτα στην Πλατεία"

25/05/17

Με αφορμή τα 11 νέα κομμάτια, ζητήσαμε από τους τρεις τους, να μας πουν ό,τι εκείνοι σκέφτονται για το κάθε τραγούδι τους ξεχωριστά. Εικόνες, ιστορίες και σκέψεις...
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Γιώργης Χριστοδούλου έκανε ένα ταξίδι στο Παρίσι του Αττίκ στο πρώτο καλοκαιρινό live του Black Duck Garden

24/05/17

Μια βραδιά με χορευτικούς jazz ήχους, τραγούδια του μεσοπολέμου και την πρεμιέρα του "Κάνε την πάπια".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου, "Άνω Κάτω"

23/05/17

O νικητής του Jumping Fish Contest ανάδειξης νέου καλλιτέχνη του περασμένου Σεπτεμβρίου, μας παρουσιάζει το νέο του ερωτικό single.
Kelly

Ακούστε το νέο τραγούδι του Θανάση Βούτσα, "Κυρά Μαριώ Αρχόντισσα"

23/05/17

Όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, "Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς τους ανθρώπους που μας δώσανε αγάπη".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments

Imam Baildi Live