Αποκλειστικό: ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Παπαϊωάννου "Δεν είμαι λέξη μοναχά"

15/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τριάδες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο στιχουργός Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, μετά από τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ο χορός των ημερών", έρχονται να μας συστήσουν τη νέα τους δουλειά, "Τα φώτα στην πλατεία". O νέος δίσκος, αποτελείται από 11 ολοκαίνουργια κομμάτια, μεταξύ των οποίων και τα ήδη γνωστά "Τα φώτα στην πλατεία", "Ο άνεμος φυσά", "Πες μου" και "Αυτός που αγαπάς", μια συνεργασία με την Μαρία Παπαγεωργίου. Σε αυτό το δίσκο, το κάθε τραγούδι έχει και την προσωπική του εικαστική ταυτότητα, εμπνευσμένη και δημιουργημένη από τον Ηλία Παπανικολάου.

Το τραγούδι "Δεν είμαι λέξη μοναχά" έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι τρεις τους δηλώνουν από καιρό. Νέοι ήχοι, νέα όργανα, νέοι μουσικοί, πιο ιδιαίτερα ερμηνευτικά μονοπάτια. Τόσο στο δίσκο όσο και στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Πάνος, ο Χρυσόστομος και ο Δημήτρης έρχονται να επιβεβαιώσουν την ξεχωριστή θέση που κατέχουν στο χώρο τους. Κανείς μας δεν είναι μοναχά μια λέξη και όλοι μας κατά καιρούς έχουμε φτάσει στο "αρκεί να με ζητάς μην πάψεις".

Ακούστε παρακάτω το "Δεν είμαι λέξη μοναχά" αποκλειστικά από το Jumping Fish:

 Η πρώτη live παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου plus, παρέα με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτόν, την Μαρία Παπαγεωργίου και τον Απόστολο Ρίζο. Το "Τα Φώτα Στην Πλατεία" κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου & Δημήτρης Παπαχαραλάμπους: track by track ο νέος τους δίσκος "Τα Φώτα στην Πλατεία"

25/05/17

Με αφορμή τα 11 νέα κομμάτια, ζητήσαμε από τους τρεις τους, να μας πουν ό,τι εκείνοι σκέφτονται για το κάθε τραγούδι τους ξεχωριστά. Εικόνες, ιστορίες και σκέψεις...
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Γιώργης Χριστοδούλου έκανε ένα ταξίδι στο Παρίσι του Αττίκ στο πρώτο καλοκαιρινό live του Black Duck Garden

24/05/17

Μια βραδιά με χορευτικούς jazz ήχους, τραγούδια του μεσοπολέμου και την πρεμιέρα του "Κάνε την πάπια".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι του Αναστάσιου Ράμμου, "Άνω Κάτω"

23/05/17

O νικητής του Jumping Fish Contest ανάδειξης νέου καλλιτέχνη του περασμένου Σεπτεμβρίου, μας παρουσιάζει το νέο του ερωτικό single.
Kelly

Ακούστε το νέο τραγούδι του Θανάση Βούτσα, "Κυρά Μαριώ Αρχόντισσα"

23/05/17

Όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, "Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς τους ανθρώπους που μας δώσανε αγάπη".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments

Imam Baildi Live