Αποκλειστικό: ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Παπαϊωάννου "Δεν είμαι λέξη μοναχά"

15/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τριάδες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο στιχουργός Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, μετά από τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ο χορός των ημερών", έρχονται να μας συστήσουν τη νέα τους δουλειά, "Τα φώτα στην πλατεία". O νέος δίσκος, αποτελείται από 11 ολοκαίνουργια κομμάτια, μεταξύ των οποίων και τα ήδη γνωστά "Τα φώτα στην πλατεία", "Ο άνεμος φυσά", "Πες μου" και "Αυτός που αγαπάς", μια συνεργασία με την Μαρία Παπαγεωργίου. Σε αυτό το δίσκο, το κάθε τραγούδι έχει και την προσωπική του εικαστική ταυτότητα, εμπνευσμένη και δημιουργημένη από τον Ηλία Παπανικολάου.

Το τραγούδι "Δεν είμαι λέξη μοναχά" έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι τρεις τους δηλώνουν από καιρό. Νέοι ήχοι, νέα όργανα, νέοι μουσικοί, πιο ιδιαίτερα ερμηνευτικά μονοπάτια. Τόσο στο δίσκο όσο και στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Πάνος, ο Χρυσόστομος και ο Δημήτρης έρχονται να επιβεβαιώσουν την ξεχωριστή θέση που κατέχουν στο χώρο τους. Κανείς μας δεν είναι μοναχά μια λέξη και όλοι μας κατά καιρούς έχουμε φτάσει στο "αρκεί να με ζητάς μην πάψεις".

Ακούστε παρακάτω το "Δεν είμαι λέξη μοναχά" αποκλειστικά από το Jumping Fish:

 Η πρώτη live παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου plus, παρέα με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτόν, την Μαρία Παπαγεωργίου και τον Απόστολο Ρίζο. Το "Τα Φώτα Στην Πλατεία" κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Η μουσική στήριξε σθεναρά το περιοδικό Σχεδία για άλλη μια χρονιά στην Τεχνόπολη

22/09/17

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, Gadjo Dilo, Quilombo και Μέλισσες τραγούδησαν για την αλληλεγγύη.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal, "Erotica"

19/09/17

Το πέμπτο του άλμπουμ έχει ελληνικό στίχο και ερωτική διάθεση.
Kelly

Ροκ συνάντηση κορυφής μεταξύ Παύλου Παυλίδη και Γιάννη Αγγελάκα στην Τεχνόπολη

18/09/17

Τα Ξύλινα Σπαθιά, οι Τρύπες, ο Παύλος Παυλίδης και οι B - movies και ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100° C βρέθηκαν σε μια σκηνή για πάνω από τρεις ώρες, και το σποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο απ' ό,τι είχαμε φανταστεί.

Ιωάννα Μπρατσολιά

O Roni Iron ρεμιξάρει το "Αamononoke" της Ματούλας Ζαμάνη

17/09/17

Μετά τον "Τρελό" του Γιάννη Χαρούλη, έρχεται άλλο ένα ενδιαφέρον remix από τον Roni Iron.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ο Δάκης συμμετέχει στο νέο single του Μοnsieur Minimal, "Στιγμή"

12/09/17

Ακούστε την απρόσμενη αυτή συνεργασία.
Kelly

Facebook Comments