Αποκλειστικό: ακούστε το νέο τραγούδι του Πάνου Παπαϊωάννου "Δεν είμαι λέξη μοναχά"

15/05/17

Ιωάννα Μπρατσολιά

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τριάδες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο στιχουργός Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, μετά από τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο "Ο χορός των ημερών", έρχονται να μας συστήσουν τη νέα τους δουλειά, "Τα φώτα στην πλατεία". O νέος δίσκος, αποτελείται από 11 ολοκαίνουργια κομμάτια, μεταξύ των οποίων και τα ήδη γνωστά "Τα φώτα στην πλατεία", "Ο άνεμος φυσά", "Πες μου" και "Αυτός που αγαπάς", μια συνεργασία με την Μαρία Παπαγεωργίου. Σε αυτό το δίσκο, το κάθε τραγούδι έχει και την προσωπική του εικαστική ταυτότητα, εμπνευσμένη και δημιουργημένη από τον Ηλία Παπανικολάου.

Το τραγούδι "Δεν είμαι λέξη μοναχά" έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που οι τρεις τους δηλώνουν από καιρό. Νέοι ήχοι, νέα όργανα, νέοι μουσικοί, πιο ιδιαίτερα ερμηνευτικά μονοπάτια. Τόσο στο δίσκο όσο και στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο Πάνος, ο Χρυσόστομος και ο Δημήτρης έρχονται να επιβεβαιώσουν την ξεχωριστή θέση που κατέχουν στο χώρο τους. Κανείς μας δεν είναι μοναχά μια λέξη και όλοι μας κατά καιρούς έχουμε φτάσει στο "αρκεί να με ζητάς μην πάψεις".

Ακούστε παρακάτω το "Δεν είμαι λέξη μοναχά" αποκλειστικά από το Jumping Fish:

 Η πρώτη live παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου plus, παρέα με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτόν, την Μαρία Παπαγεωργίου και τον Απόστολο Ρίζο. Το "Τα Φώτα Στην Πλατεία" κυκλοφορεί από την Feelgood Records.

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Μιρέλας Πάχου, "Ριπλέι"

18/01/18

Η Ιωάννα Μπρατσολιά βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και μίλησε με την τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της στην Ακτή Πειραιώς, αλλά και για τη δεύτερη προσωπική δισκογραφική της δουλειά, "Λίγο χρώμα".
Ιωάννα Μπρατσολιά

Mε το άλμπουμ "Finchley Road", ο Πάνος Μπίρμπας μηδενίζει τη μουσική απόσταση Αθήνας-Λονδίνου

10/01/18

Λίγο πριν φύγει το 2017, ο Πάνος Μπίρμπας μας μύησε σε αυτό τον περίεργο δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση γι αυτό το δίσκο, αλλά και σε άλλα κοινωνικά ζητήματα της χώρας μας, όπως το προσφυγικό.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments