ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΪΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "INDIA BLUES"

12/10/2012

Μαρία Δημητρίου

Ο Χρήστος Λαϊνάς συνεισφέρει ένα κομμάτι στο soundtrack της ταινίας "India Blues", που γυρίστηκε στο Βερολίνο το φθινόπωρο του 2011 από μία ομάδα ελλήνων κινηματογραφιστών, με σκηνοθέτη τον Γιώργο Μαρκάκη. Άλλη μια προσθήκη στο συνεχώς ανερχόμενο ρεύμα του queer cinema, πρόκειται για μία ολέθρια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο νέους άνδρες που φοβούνται ν' αγαπήσουν ο ένας τον άλλο.  

Για την ολοκλήρωσή της, ωστόσο, υπολείπονται 5.000 δολάρια, τα οποία οι συντελεστές αποφάσισαν να συγκεντρώσουν μέσα από μια καμπάνια χρηματοδότησης από το κοινό στο site Indiegogo.com. Οι φίλοι του σινεμά και οι υποστηρικτές των νέων δημιουργών μπορούν να συμβάλουν έμπρακτα στην πραγματοποίηση της τελικής επεξεργασίας της ταινίας μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, οπότε και θα λήξει η καμπάνια.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Είμαστε τόσο κοντά στην ολοκλήρωσή της και με λίγη βοήθεια, θα μας δοθεί η δυνατότητα να καλύψουμε τα έξοδα του cast, της νομικής κατοχύρωσης και της διεθνούς προώθησης. Συνεισφέροντας θα γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας.» Μια δωρεά ύψους 100 δολαρίων εξασφαλίζει προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις (στην Αθήνα 6-10 Δεκεμβρίου) και συνάντηση με όλη την ομάδα των δημιουργών.

Το Jumping Fish φιλοξενεί σε αποκλειστικότητα το κομμάτι του Χρήστου Λαϊνά για το "India Blues", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:
Όλες οι πληροφορίες για την ταινία βρίσκονται στο επίσημο site της, ενώ μπορείτε να δείτε ένα teaser παρακάτω:


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΪΝΑ

07/06/12

"Η Θλίψη Το Βράδυ" είναι το καινούργιο single από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Χρήστου Λαϊνά "Η Αγάπη Θα Λάμψει".
Μαρία Δημητρίου

VIDEO DAYS: NEA VIDEO CLIP AΠΟ FLAMING LIPS, MUSE, CAT POWER, JJ KAI XΡΗΣΤΟ ΛΑΪΝΑ

30/12/11

O Χρήστος Λαϊνάς άγγελος αγάπης, οι Flaming Lips διασκευαστές Βeatles, oι Μuse ζωντανά στο Royal Albert Hall.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΪΝΑΣ - "Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ"

16/12/11

Ο Μάρκος Φράγκος εγκαταλείπει κάθε πρόσχημα και παίρνει προσωπικά (με την καλή έννοια) το σόλο άλμπουμ του πρώην μέλους των Ονειροπαγίδα.

Facebook Comments