ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

21/12/2011


Είπα σήμερα να σας κάνω το χριστουγεννιάτικο δώρο μου. Δηλαδή είπε μια καλή φίλη να μου κάνει το δώρο της και επειδή εγώ είμαι καλός άνθρωπος (αστείο) είπα να το μοιραστούμε μαζί. Έτσι σας παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ένα ακυκλοφόρητο νέο τραγούδι της Ματούλας Ζαμάνη (γνωστή από τη συνεργασία της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους Burger Project) από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, σε μουσική και στίχους από την ίδια. Δεν είναι εύκολο να κάνω πρόλογο για την Ματούλα. Είναι από τους ανθρώπους που είναι κατευθείαν του θέματος και όχι των προλόγων. Ένας ακόμα λόγος που με βγάζει από τον κόπο του να γράψω πρόλογο είναι το μήνυμα που μου έστειλε η ίδια το όποιο το δημοσιοποιώ αυτούσιο. (Να μάθει άλλη φορά να κάνει τέτοιες αποκρούσεις στις καθυστερήσεις.) Απλώς να εξηγήσω το "συμπαίκτη" που αναφέρει: όποιος νομίζει ότι το μοναδικό ταλέντο της Ματούλας είναι στο τραγούδι, ας την δει πρώτα να παίζει ποδόσφαιρο και τα λέμε μετά.


Aγαπητέ συμπαίκτη,
Ματούλα Ζαμάνη, δίσκος "Varlιgali" (στα βλάχικα σημαίνει "παραδώθε"). Θα κυκλοφορήσει από την Antart Productions εως τα μέσα Ιανουαρίου και τα μυαλά στα κάγκελα! Έκανα ό,τι είχα στο κεφάλι μου, συναισθήματα κι όλα τα κομμάτια διαφορετικά, με παρονομαστή φωνή και φουλ αγάπη. Το σονγκ λέγεται "Aamononoke". Επιρροές από τον αυχένα της κατάρας και την ιαπωνική μυθοπλασία... πςςς! Γράψε ό,τι θες… Στο δισκάκι έχει παίξει dream team διαστημικών μουσικών. Στο τελείωμα του τραγουδιού ο παππούς μου μ΄ενα φίλο του!!!


Ματούλα Ζαμάνη - "Aamononoke"

Με καλοκαιρινή διάθεση, ειλικρίνεια και... φλαμίνγκο εμφανίστηκε η Ματούλα Ζαμάνη στο Σταυρό του Νότου

03/04/17

Και Ματούλα και Παρασκευή βράδυ και με φλαμίνγκο στη σκηνή. Η Ματούλα Ζαμάνη, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, κάνει τις Παρασκευές λίγο πιο καλοκαιρινές. Ακριβώς όμως θα έπρεπε να είναι πάντα δηλαδή. Καλοκαίρι.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ματούλας Ζαμάνη, "Πριν"

31/05/16

Λίγο πριν την έναρξη των κοινών της καλοκαιρινών συναυλιών με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έρχεται με νέο κομμάτι σε δικούς της στίχους και μουσική.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Πανηγυρική έναρξη της Ματούλας Ζαμάνη στο Σταυρό του Νότου Club για άλλη μια χρονιά

22/02/16

Το concept του νέου της κύκλου εμφανίσεων θα είναι οι "μυστηριώδεις" καλεσμένοι. Την αρχή την περασμένη Παρασκευή έκανε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Η Ματούλα Ζαμάνη live στο club του Σταυρού του Νότου

30/01/15

Aπό Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments