Ακούστε το νέο τραγούδι του Rous, "Δευτέρα"

20/03/17

Kelly

Ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που αναδείχθηκε μέσα από το Jumping Fish με το "Εξαιρέσεις", κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι «Δευτέρα» από τον επερχόμενο δίσκο του, “Rous II”, μια πολυαναμενόμενη επιστροφή μετά την απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία του πρώτου, επώνυμου άλμπουμ του.

Πριν από λίγους μήνες μάς παρουσίασε το πρώτο κομμάτι από το νέο άλμπουμ, το «Λουλούδι του δρόμου», ένα τραγούδι που επικοινωνεί από την πρώτη νότα μερικά από τα πιο τρυφερά συναισθήματα και τις αναζητήσεις που όλοι κρύβουμε μέσα μας, γύρω από την αιώνια πάλη του πόνου με την αγάπη.

Το ταξίδι στο μουσικό κόσμο του Rous συνεχίζεται μέσα από τα δέκα νέα κομμάτια του “Rous II” σε μίξεις του Simon Bloom όπως και στο πρώτο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Archangel Music στις 31 Μαρτίου.

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία, την Τρίτη 28 Μαρτίου ο Rous με τη νέα μπάντα του θα ανέβει στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, φέρνοντας μαζί του νέους ήχους σε μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές, μουσικές εναλλαγές και κομμάτια-έκπληξη.

Ακούστε το νέο τραγούδι, «Δευτέρα», παρακάτω:

tags / rous

Για 2 ακόμα Δευτέρες θα εμφανίζεται ο Σωκράτης Μάλαμας στο Σταυρό του Νότου

21/02/18

"Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες"... όλοι μαζί για δύο τελευταίες παραστάσεις.
Μαρία Δημητρίου

Συνέντευξη: Hume Assine και FOAM εγκαινιάζουν το πρώτο Athens Dreams Pop

20/02/18

To Athens Dreams Pop είναι ένα showcase για καλλιτέχνες της εγχώριας indie/dream pop σκηνής και στην πρώτη του έκδοση, στις 25 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s., θα φιλοξενήσει το τρίο του Hume Assine και τους FOAM. Τα δύο σχήματα μάς μίλησαν για την "Αθήνα που ονειρεύεται"..
Μαρία Δημητρίου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φέρνει τη "Σχολική Εκδρομή" του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας

13/02/18

Οι συναυλίες θα περιέχουν μια μεγάλη αναδρομή στην πολυετή πορεία του καλλιτέχνη από τα πρώτα του βήματα με τους Φατμέ μέχρι και σήμερα.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments