Ακούστε το νέο single των Imam Baildi

19/05/14


Θα σου πω για ένα σημείωμα. Δεν είναι ακριβώς ένα σημείωμα, αλλά τραγούδι. Συγκεκριμένα είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψαν οι Imam Baildi. Το πιο σπιτικό τραγούδι λοιπόν της αγαπημένης μας χορευτικής μπάντας του ταψιού. Τα υλικά του σημειώματος είναι ενας μπερμπάντης, μια ιστορία πάθους όπως τις κατέγραφαν τα παλιά λαϊκά τραγούδια. Η σαγηνευτική φωνή της Ρένας Μόρφη και ένα dub περιβάλλον που ίσως να ζηλέψουν λίγο οι Thievery Corporation όταν το ακούσουν σε λίγες μέρες. Πατήστε play να ακούσετε κατά τη ''σουρουνική'' μου γνώμη ένα από τα πιο ωραία τραγούδια που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια.

tags / imam baildi

Ακούστε το νέο τραγούδι των Imam Baildi, "Χαρά μου"

06/04/17

Το πρώτο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά έρχεται να σκορπίσει τη χαρά, σε μια διασκευή του γνωστού ομώνυμου τραγουδιού του 1952.
Kelly

Imam Baildi: "Οι συναυλίες μας πάντα εξελίσσονται σε πάρτυ, όπου κοινό και συγκρότημα γίνονται ένα."

04/07/16

Περιοδεία στο εξωτερικό, κυκλοφορία live album, μια εμφάνιση στο "The Music Project by Jumping Fish", παραγωγή στο σόλο ντεμπούτο της τραγουδίστριάς τους, και δύο επερχόμενες συναυλίες: οι τελευταίοι μήνες ήταν από τους πιο συναρπαστικούς για τους Imam Baildi, που μιλούν στο Jumping Fish για τα highlights αυτής της περιόδου.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Facebook Comments

Imam Baildi Live