Ακούστε το νέο single από A Distant Victory Singles Club της Inner Ear, από την Matina Sous Peau

29/09/17

Kelly

Το «Μεταμορφώσεις» της Matina Sous Peau είναι το δέκατο single που κυκλοφορεί στο πλαίσιο της σειράς A Distant Victory Singles Club της Inner Ear. Η μουσικός, παραγωγός, τραγουδίστρια και DJ φημίζεται για τα ευφυή πειράγματα της σε άλλα κομμάτια και τα ευφάνταστα mashups , για το πολύ διαφορετικό αποτέλεσμα που δίνει κάθε φορά που καταπιάνεται με ένα κομμάτι, ενώ έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς άλλους καλλιτέχνες όπως με τους Monitor, την Dusk, τον Papercut, τους My Drunken Haze και τους The Blue Square.

Το «Μεταμορφώσεις» θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου με b-side το “Flying Bird” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:Η Inner Ear φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της δισκογραφίας και το γιορτάζει με το A Distant Victory Singles Club. Πρόκειται για ένα νέο project που απευθύνεται σε συλλέκτες και λάτρεις των 7ιντσων, αλλά και σε όλους εσάς που μας υποστηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. 12 ολοκαίνουρια 7ιντσα σε περιορισμένες εκδόσεις 100 αντιτύπων για το καθένα. 24 ακυκλοφόρητα κομμάτια συγκροτημάτων από το roster της Inner Ear και όχι μόνο. Τα συγκεκριμένα 7ιντσα θα κυκλοφορούν ένα κάθε μήνα, από τον Ιανουάριο ως το Δεκέμβριο του 2017 και δεν θα είναι διαθέσιμα στα δισκοπωλεία, ούτε θα πωλούνται μεμονωμένα, αλλά αποκλειστικά και μόνο με τρίμηνη, εξάμηνη ή δωδεκάμηνη συνδρομή, η οποία θα περιλαμβάνει αντίστοιχο αριθμό 7ιντσων. Στην ετήσια συνδρομή θα συμπεριλαμβάνεται ειδική συσκευασία σχεδιασμένη για να περιέχει και τα δώδεκα 7ιντσα.

Η Bjork κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι, “Blissing Me”

17/11/17

H Bjork έχει διάθεση για χορό στο νέο της βίντεο κλιπ.
Kelly

Oι Iron Maiden στο Rockwave Festival 2018

16/11/17

Στις 20 Ιουλίου φέρνουν το Legacy of the Beast στο Terra Vibe.
Kelly

Αποκλειστική πρεμιέρα: ακούστε το νέο άλμπουμ των No Sequence, "Masquerade"

15/11/17

Το συγκρότημα που αναδείχθηκε νικητήριο από το διαγωνισμό του Jumping Fish τον Μάρτιο του 2015 με το κομμάτι “Inside Me” επιστρέφει και επανασυστήνεται με τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του.
Kelly

Facebook Comments