Ακούστε τα δύο νέα τραγούδια του Ed Sheeran, "Shape Of You" και "Castle On The Hill"

09/01/17

Kelly

O αγαπημένος δημιουργός μπαλάντων του ελληνικού (και όχι μόνο) κοινού, Ed Sheeran, καλωσόρισε το 2017 με νέο υλικό και με την είδηση της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου, σπάζοντας την επί ενός έτους σιωπή του στο Ίντερνετ.  


Ο τρίτος δίσκος της καριέρας του θα λέγεται “Divide” (με το σύμβολο της διαίρεσης ,«÷», να κάνει όλη τη δουλειά), ακολουθώντας την πορεία των δύο προηγούμενων δίσκων, του “Plus (+)” και του “Multiply (x)” και μάλλον πλέον του λείπει μόνο η αφαίρεση για να κλείσει τον κύκλο των πράξεων (εκτός και να σκοπεύει να ασχοληθεί με κλάσματα, ολοκληρώματα και παραγώγους).

Από το νέο επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά από την Asylum Records, έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια του, που κυμαίνονται στο μουσικό στιλ που έχει συνηθίσει τους πιστούς φαν του. Τα κομμάτια τιτλοφορούνται “Shape of You” και “Castle On The Hill” και μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω:


Τρομοκρατικό χτύπημα με 22 νεκρούς σε συναυλία της Ariana Grande στο Manchester

23/05/17

Σκηνές τρόμου που θύμιζαν Bataclan εξελίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε ένα event στο οποίο παρευρίσκονταν κυρίως έφηβοι και παιδιά.
Kelly

10 φορές που η Madonna ήταν μελαχρινή

23/05/17

Μελετήσαμε, συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα 10 βίντεο κλιπ όπου η Βασίλισσα της Ποπ απαρνήθηκε το ξανθό κι ενέδωσε στο φυσικό χρώμα της τρίχας της.
Kelly

Jumping Fish Lucky 13: Foam

22/05/17

Το μουσικό δίδυμο που αποτελείται από την Μαρία Σαχπασίδη και τον Διονύση Μόρφη θα εμφανιστεί στις 31 Μαΐου με την Lia Hide στο Six D.O.G.S. Λίγο από αυτό το live, απαντά στο ερωτηματολόγιο του Jumping Fish.
Kelly

H γυναίκα του Chris Cornell αμφισβητεί την αιτία θανάτου του

22/05/17

Αναφέρει πως η οικογένεια αναμένει τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στο πόρισμα του θανάτου του.
Kelly

Ακούστε το νέο single των Muse, “Dig Down”

22/05/17

To single δεν θα περιληφθεί σε επερχόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά.
Kelly

Facebook Comments

Imam Baildi Live