Ακούστε τα δύο επίσημα soundtracks του "Τwin Peaks: The Return"

12/09/17

Εύη Χουρσανίδη

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του "Twin Peaks" κλείνει με μια live performance στο στέκι που συχνάζουν τα βράδια οι μυστήριοι κάτοικοι της πόλης, το Bang Bang Club. Και στη σκηνή δεν βρίσκεται κάποιο συγκρότημα που στήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της σειράς του David Lynch, αλλά οι Chromatics, το dream pop σχήμα του Johnny Jewel, του οποίου η αισθητική ταίριαζε ιδανικά με την εξωπραγματική, ονειρική ατμόσφαιρα της σειράς.

Έτσι, λίγο πριν τους τίτλους τέλους σχεδόν κάθε επεισοδίου της τρίτης σεζόν, ένα διαφορετικό συγκρότημα έκανε την εμφάνισή του, από τους Au Revoir Simone, την Sharon Van Etten και τους Nine Inch Nails, μέχρι την Rebekkah Del Rio -γνωστή στους fans του Lynch, από τη συγκλονιστική acappella ερμηνεία της στο club Silencio του "Mulholland Drive"- αλλά και την ίδια την Julee Cruise (στο τελευταίο επεισόδιο), της οποίας το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σειρά, καθώς η δική της φωνή είναι εκείνη που ακούγεται στο theme song του "Twin Peaks", "Falling".

Ακούστε παρακάτω το επίσημο διπλό soundtrack της σειράς παρακάτω και βυθιστείτε για τελευταία (;) φορά στο σύμπαν του "Twin Peaks":tags / tv

Tα soundtracks του “Stranger Things” και του “Big Little Lies” κερδίζουν στα βραβεία Έμμυ 2017

13/09/17

Η σειρά μυστηρίου με την 80s αισθητική και η δραματική σειρά μιας αμιγούς γυναικείας υπόθεσης κατάφεραν να ξεχωρίσουν και για τις μουσικές τους, και όχι άδικα φυσικά.
Kelly

Γιατί η Cersei Lannister και ο Bronn του "Game Of Thrones" δεν γίνεται ποτέ να εμφανιστούν μαζί στην ίδια σκηνή

01/09/17

Τα αδύνατα δυνατά κάνει η παραγωγή του Game Of Thrones να μην πέσει η Lena Headey πάνω στον Jerome Flynn.

 

Εύη Χουρσανίδη

To "Game Of Thrones" 7x07 μέσα από GIFs και memes

29/08/17

Η έβδομη σεζόν έφτασε στο (θεαματικό) τέλος της. Τα ξαναλέμε πολύ σύντομα, το 2019.
Εύη Χουρσανίδη

Τα σημαντικότερα pop culture νέα που χάσατε όσο ήσασταν διακοπές

28/08/17

To Jumping Fish είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα νέα από τον κόσμο της τηλεόρασης, της μουσικής και του σινεμά που ίσως δεν πήρατε χαμπάρι όσο μαυρίζατε για να μην έχετε κενά στην pop culture μόρφωσή σας καθώς ξεκινάει η νέα σεζόν.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments