Ακούστε τα δύο επίσημα soundtracks του "Τwin Peaks: The Return"

12/09/17

Εύη Χουρσανίδη

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του "Twin Peaks" κλείνει με μια live performance στο στέκι που συχνάζουν τα βράδια οι μυστήριοι κάτοικοι της πόλης, το Bang Bang Club. Και στη σκηνή δεν βρίσκεται κάποιο συγκρότημα που στήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της σειράς του David Lynch, αλλά οι Chromatics, το dream pop σχήμα του Johnny Jewel, του οποίου η αισθητική ταίριαζε ιδανικά με την εξωπραγματική, ονειρική ατμόσφαιρα της σειράς.

Έτσι, λίγο πριν τους τίτλους τέλους σχεδόν κάθε επεισοδίου της τρίτης σεζόν, ένα διαφορετικό συγκρότημα έκανε την εμφάνισή του, από τους Au Revoir Simone, την Sharon Van Etten και τους Nine Inch Nails, μέχρι την Rebekkah Del Rio -γνωστή στους fans του Lynch, από τη συγκλονιστική acappella ερμηνεία της στο club Silencio του "Mulholland Drive"- αλλά και την ίδια την Julee Cruise (στο τελευταίο επεισόδιο), της οποίας το όνομα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σειρά, καθώς η δική της φωνή είναι εκείνη που ακούγεται στο theme song του "Twin Peaks", "Falling".

Ακούστε παρακάτω το επίσημο διπλό soundtrack της σειράς παρακάτω και βυθιστείτε για τελευταία (;) φορά στο σύμπαν του "Twin Peaks":tags / tv

Xρυσές Σφαίρες 2018: οι υποψηφιότητες

12/12/17

Η νέα ταινία του Guillermo Del Toro, "The Shape Of Water" και η τηλεοπτική μίνι σειρά "Big Little Lies" συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες στις κινηματογραφικές και τις τηλεοπτικές κατηγορίες, αντίστοιχα, των Χρυσών Σφαιρών.
Εύη Χουρσανίδη

Τα 8... strangest things που δεν γνωρίζατε για τον Charlie Heaton

24/11/17

...όπως το ότι ο πρωταγωνιστής του "Stranger Things" και του "Marrowbone" ήταν μέλος noise-rock συγκροτήματος ή το ότι, παρά το μικρό της ηλικίας του, είναι μπαμπάς.
Εύη Χουρσανίδη

Ακούστε τη μουσική και τα τραγούδια της δεύτερης σεζόν του "Stranger Things"

21/11/17

Αγαπημένα κομμάτια από τη δεκαετία του ’80, αλλά και πρωτότυπες μουσικές συνέθεσαν το soundtrack της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς που μας έκανε νοσταλγούς της δεκαετίας.
Kelly

"Stranger Things 2": ένας οδηγός με ό,τι χρειάζετε να ξέρετε (και να κάνετε) πριν δείτε τη δεύτερη σεζόν

27/10/17

Το sequel του "Stranger Things" έρχεται στις 27 Οκτωβρίου με εννέα ολοκαίνουργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια, σασπένς, αγωνία και γερές δόσεις 80s νοσταλγίας. Να πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να εξοπλίσετε το σαλόνι σας με τα απαραίτητα υλικά.
Εύη Χουρσανίδη

Facebook Comments