20 χρόνια μετά τον "Τιτανικό", η Kate Winslet και ο James Cameron θα συνεργαστούν στις συνέχειες του "Avatar"

04/10/17

Kelly

Η Κate Winslet θα πρωταγωνιστήσει στα sequels του “Avatar”, πράγμα που σημαίνει πως θα συνεργαστεί για μια ακόμη φορά με τον James Cameron, 20 χρόνια μετά τον «Τιτανικό». «Η Kate κι εγώ ψάχναμε να κάνουμε κάτι παρέα εδώ και είκοσι χρόνια μετά τη συνεργασία μας στον «Τιτανικό», που ήταν μια από τις πιο γεμάτες της καριέρας μου», είπε ο Cameron σε σχετικές δηλώσεις.

Το πρώτο sequel θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου του 2020 με την Winslet πιθανόν να υποδύεται ένα χαρακτήρα που λέγεται Ronal, ενώ θα ακολουθήσουν τρεις ακόμη ταινίες που προβλέπεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, στις 20 Δεκεμβρίου του 2024 και στις 19 Δεκεμβρίου του 2025 αντίστοιχα.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ξεκίνησαν μόλις την προηγούμενη βδομάδα και το καστ της πρώτης ταινίας θα είναι και πάλι σε πρώτο πλάνο, με τους Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, CCH Pounder και Stephen Lang να επιστρέφουν για να επαναλάβουν την ανεπανάληπτη επιτυχία του “Avatar” που μέχρι και σήμερα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του box office με 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το καστ συμπληρώνει η Oona Chaplin (ένα από τα θύματα του Red Wedding στο “Game of Thrones”) σε ένα ρόλο-έκπληξη.

tags / movies

Video: δείτε ένα αποκλειστικό κλιπ από τη νέα ταινία της Pixar, "Coco"

14/12/17

Η Μέρα των Νεκρών ζωντανεύει στο καλύτερο animation της χρονιάς.
Μαρία Δημητρίου

Xρυσές Σφαίρες 2018: οι υποψηφιότητες

12/12/17

Η νέα ταινία του Guillermo Del Toro, "The Shape Of Water" και η τηλεοπτική μίνι σειρά "Big Little Lies" συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες στις κινηματογραφικές και τις τηλεοπτικές κατηγορίες, αντίστοιχα, των Χρυσών Σφαιρών.
Εύη Χουρσανίδη

Facebook Comments