ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (29/4)

29/04/16

Οι έννοιες και οι συμβολισμοί έχουν αποκτήσει πιο υποκειμενικό χαρακτήρα από ποτέ. Ευχές για όμορφες γιορτές θα σας δώσω και απολαύστε λίγο τη γαλήνη της μέρας.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/4)

28/04/16

Όλοι ήρθαμε πιο κοντά τότε σε χώρους πίστης και αγάπης που δεν είναι άλλοι από τα αγαπημένα μας ΑΤΜ.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (27/4)

27/04/16

Γενικά επιστρέφει το αγαπημένο μας και ευχάριστο κλίμα για ακόμα μια φορά. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει και το σωστό σκηνικό της Μεγάλης Εβδομάδας.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/4)

26/04/16

Πάντως όλες αυτές τις μέρες έχουμε απολαύσει μετά από καιρό παλιές ελληνικές ταινίες και περισσότερο "Πενήντα-Πενήντα".
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/4)

25/04/16

Το μόνο θετικό είναι η απεργία των δημοσιογράφων. Όπως λέει το άσμα "...της αγάπης την ουσία την μετρώ στην απουσία".
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

The Music Project by Jumping FishMikri LesxiΣtella + Larry Gus Live