ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Περί κατινιάς και άλλων "τεχνών"

29/05/15

Ο Πάνος Σουρούνης σχολιάζει τις αντιδράσεις για το νέο τραγούδι του Νίκου Πορτοκάλογλου.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (29/5)

29/05/15

Nα που ο μήνας της αναμονής έφτασε στο τέλος του. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, ούτε τη συμφωνία έφερε μα ούτε και το καλοκαίρι.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/5)

28/05/15

Το σίγουρο είναι πως οι εταίροι μας αντιλαμβάνονται αλλιώς την έννοια της συμφωνίας.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (27/5)

27/05/15

Η χθεσινή μέρα κύλησε βαρετά σαν την απογευματινή της βροχή.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/5)

26/05/15

Ακόμα δεν άνοιξε το μαγαζί στην Αγ. Παρασκευή και άρχισαν τα όργανα. Τώρα οι μεν τρώγονται με τους δε και όλοι μαζί απολαμβάνουμε τη δύναμη της μονιμότητας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

Plissken Festival 2015