ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (23/1)

23/01/15

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα την Κυριακή το μόνο που θα έχει αλλάξει ουσιαστικά την Δευτέρα θα είναι η ημερομηνία.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (22/1)

22/01/15

Μέχρι την Κυριακή όλα μπορούν να συμβούν.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (21/1)

21/01/15

Γέμισε χθες το Διαδίκτυο με το ερωτικό σχόλιο του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του γυρίσματoς ενός προεκλογικού σποτ. Επιτέλους ακούσαμε και μια αλήθεια σε αυτά τα σποτ.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (20/1)

20/01/15

Στην Αμφίπολη βρέθηκε ομαδικός τάφος με 5 σκελετούς, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπήρχαν από τότε boybands ή ότι είχε ανακαλυφθεί ήδη το basket.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (19/1)

19/01/15

Μην ανησυχείτε, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο μετεκλογικός αγώνας θα είναι μόνο δικός μας.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

Fink LiveSaint Etienne LiveMark Lanegan Live