ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (2/10)

02/10/15

Στα πανεπιστήμια της Αμερικής συνεχίζονται οι πυροβολισμοί από τα αμέτρητα όπλα που έχουν οι πολίτες σαν αναπτήρες στα συρτάρια τους.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (1/10)

01/10/15

Ας ευχηθούμε να έχουμε έναν μήνα όσο γίνεται καλύτερο.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (30/9)

30/09/15

To νερό στον Άρη σκόρπισε ελπίδα στους ανθρώπους του πλανήτη μας. Πάντα θα υπάρχει μια εναλλακτική λύση για όλους μας.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (29/9)

29/09/15

Μετά από αυτή την ανακάλυψη, η NASA άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ζωής στον πλανήτη. Βέβαια στη χώρα μας έχουμε βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε ενδείξεις εξωγήινης ζωής. Μάλιστα έχουμε ψηφίσει και αρκετές από αυτές.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/9)

28/09/15

Κάθε μήνας, πάντως, σε αυτή τη χώρα είναι γεμάτος εκπλήξεις. Εννοείται δυσάρεστες τις περισσότερες φορές.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments