ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (27/11)

27/11/15

Στα περισσότερα γράμματα που έχει πάρει ο Άγιος Βασίλης το πρώτο ζητούμενο είναι να μην έρθει από την καμινάδα. Όλοι του γράψαμε να έρθει από την εξώπορτα και να πάρει να πληρώσει κανά λογαριασμό.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/11)

26/11/15

Η πολεμική αλυσίδα έχει ξεκινήσει να γυρνά όλο και πιο σταθερά.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/11)

25/11/15

Στο κάτω-κάτω, τι σόι άνθρωποι είμαστε αν δεν κάνουμε και έναν πόλεμο κάθε τόσο;
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/11)

24/11/15

Άραγε έχουν όλοι οι "δημοτικοί σύμβουλοι" το τηλέφωνο του υφυπουργού αθλητισμού και αν του τηλεφωνήσουν Σάββατο βράδυ εκείνος απαντά;
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (23/11)

23/11/15

Έχουμε τον Alex, τον πρόεδρο, τον καναλάρχη, το διαιτητή, τον ποδοσφαιριστή, το δημοσιογράφο και τον οπαδό που μας αξίζει.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments