ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (27/2)

27/02/15

Χτες τέλειωσε επίσημα η προεκλογική περίοδος. Μια περίοδος που σε αυτή τη χώρα τελειώνει πάντα όταν η εκάστοτε κυβέρνηση δηλώσει πως λεφτά δεν υπάρχουν τελικά.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/2)

26/02/15

Άρχισαν τα όργανα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Βέβαια αυτό ήταν τόσο αναμενόμενο που στο στοίχημα είχε φραγή.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/2)

25/02/15

Aγκαλιά με τους αντιπάλους μας και τρώγοντας φοντάν δεν θα δούμε ποτέ κάποιον αγώνα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/2)

24/02/15

Έχετε χαιρετίσματα από τη χοληστερίνη σας. Όλο το νησί ένα βότσαλο στο πιάτο σας ήταν χτες και τώρα ξεκινάει η νηστεία.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (23/2)

23/02/15

Το κείμενο αυτό είναι κονσέρβα, όπως λέμε στο ραδιόφωνο. Δηλαδή έχει γραφτεί από την Παρασκευή. Δεν σας ντρεπόμαστε μετά από τόσα χρόνια. Γιατί να έχουμε μυστικά;
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

Mark Lanegan Live