ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (30/7)

30/07/14

Αν στην Ελλάδα δεν πεις το μακρύ σου ή το πιο μακρύ σου δεν περνά η ζωή.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (29/7)

29/07/14

Το καλοκαίρι συνεχίζει την πορεία του σε αντίθεση με το σώμα που πια μένει ακίνητο και κοιτά μόνο το δρόμο προς την θάλασσα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/7)

28/07/14

Σαν να έχουν βαλθεί τα πάντα να μεγαλώσουν τους φόβους μας. Πουθενά μια χαρούμενη είδηση μήπως δούμε αλλιώς τα πράγματα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/7)

25/07/14

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη της απομάκρυνσης του Ιούλη του 2014.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/7)

24/07/14

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις έλεγαν οι παλιοί, τώρα προσθέσαμε περίπου δυο χιλιάδες likes και δεκάδες status ''ανθρωπιάς''.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments