ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (25/7)

25/07/14

Για άλλη μια φορά θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη της απομάκρυνσης του Ιούλη του 2014.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/7)

24/07/14

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις έλεγαν οι παλιοί, τώρα προσθέσαμε περίπου δυο χιλιάδες likes και δεκάδες status ''ανθρωπιάς''.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (23/7)

23/07/14

Στο λιμάνι του Πειραιά έρχονται δολάρια. Οπότε ο πρόεδρος θα κάνει και άλλες μεταγραφές.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (22/7)

22/07/14

Όταν ένας ζωντανός οργανισμός που ονομάζεται ''άνθρωπος'' φτάνει σε σημείο να σκοτώσει ένα κουτάβι τότε δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η μόνη πρόοδος που έχει κάνει το είδος μας είναι οι σέλφι φωτογραφίες.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (21/7)

21/07/14

Ο τουρισμός αν καταφέρει να περάσει χωρίς κάποιο δυστύχημα από το κέντρο της Αθήνας πού και πού αφήνει λεφτά.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments