ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (27/3)

27/03/15

Μετά από τη χθεσινή ειδησεογραφία φτάνουμε για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να διαφυλάξουμε είναι η ψυχική μας υγεία.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/3)

26/03/15

Ελπίζω να είναι αλήθεια ότι η χθεσινή μέρα θα κυκλοφορήσει σε DVD.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/3)

25/03/15

Βγείτε μια σέλφι με τον τσολιά και φάτε μπακαλιάρο σκορδαλιά.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/3)

24/03/15

Μάλλον μέσα σε όλες τις μεταρρυθμίσεις που φόρτωσε η καγκελάριος τον Alex είναι και η μερική εξαφάνιση του Γιάνη.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (23/3)

23/03/15

Η άνοιξη μάλλον περιμένει την εκταμίευση της νέας δόσης για να έρθει στη χώρα μας. Τόσο σύννεφο και βροχή ούτε το έντεχνο ελληνικό τραγούδι δεν αντέχει πια.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments