ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (16/9)

16/09/14

Χθες μετά τη μεσημεριανή βροχή η Κηφισίας λίγο πριν το δαχτυλίδι απέκτησε τη δική της πισίνα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (15/9)

15/09/14

Λίγο που παρακολούθησα πάντως κατάλαβα πως δεν του αρέσει πολύ η χώρα μας. Όλα να τα αλλάξει θέλει το αγόρι.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (12/9)

12/09/14

Μετά από απόφαση του ΣτΕ κλειστά θα παραμένουν τα ανοιχτά καταστήματα της Κυριακής. Να δω τώρα τι θα κάνουμε τοσα λεφτά που μας περισσεύουν.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (11/9)

11/09/14

Για κάθε σχολείο που έχει κενές ώρες διδασκαλίας αντιστοιχούν και δυο καφετέριες ''Μικέλ''. Κάπως έτσι θα λυθεί και το οικονομικό μας πρόβλημα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (10/9)

10/09/14

Γίναμε μετά από καιρό πρώτη είδηση στα μέσα ενημέρωσης για τον πλούτο μας και όχι για την φτώχεια μας.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

The Fuzzy Nerds Live