ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (12/2)

12/02/16

Στην ψηφοφορία τα πάμε πάντα υπέροχα. Κατά την πράξη πάντα χάνουμε το νόημα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (11/2)

11/02/16

Το θέμα είναι πόσα τηλεοπτικά κανάλια θα έχουμε για να βλέπουμε στο τέλος και πάλι YouTube. Σε πόσα κανάλια θα βλέπουμε την έξυπνη σίτα να ανοιγοκλείνει με τέτοιο καμάρι.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (10/2)

10/02/16

Στις 5 Μαρτίου καλό θα είναι να περπατάμε σκυμμένοι. Όπως ενημέρωσε η NASA, εκείνη την ημέρα ένας αστεροειδής θα περάσει ξυστά από τον πλανήτη μας. Μην φοβάστε, πάντως. Για ακόμα μια φορά θα αποδειχθεί πως ο πλανήτης μας θα καταστραφεί εκ των έσω.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (9/2)

09/02/16

Γενικά υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα.

Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (8/2)

08/02/16

Ένας παίχτης της ομάδας του δήμου Πειραιά δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο Καραϊσκάκη. Οπαδοί της κόκκινης ομάδας πληροφορήθηκαν με αυτό τον τρόπο ότι δεν απαγορεύεται μια τέτοια ποινή σε παίχτη τους. Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments