ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (29/6)

29/06/16

Στη διπλανή γειτονιά μετράνε ακόμα νεκρούς μετά το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/6)

28/06/16

Το Brexit συνεχίζει να απασχολεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και καθώς φαίνεται τελείως δημοκρατικά όπως πάντα θα συμβεί ό,τι και στο ποδόσφαιρο. Θα περάσει το παιχνίδι των Γερμανών.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (27/6)

27/06/16

Σε λίγες μέρες φτάνουμε στην τελική ευθεία για την καρδιά του καλοκαιριού.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/6)

24/06/16

Να φύγουν και να πάνε αλλού. Μια χώρα που δεν πήρε ποτέ στα σοβαρά τον πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό θεσμό δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Η στάση τους απέναντι στην Eurovision ήταν τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον προκλητική. Ούτε καν στη δωδεκάδα δεν βρέθηκαν αρκετές φορές.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (23/6)

23/06/16

Στην Βρετανία σήμερα αποφασίζουν για το μέλλον τους. Μεταξύ μας τώρα σιγά τη βαβούρα που έχει δημιουργηθεί περί του θέματος. Σε σχέση δηλαδή με το περσινό καλοκαίρι και το Grexit. Αυτά τραβάς αν δεν ξέρεις να κάνεις σωστό promotion.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

The Music Project by Jumping FishImam Baildi Live