ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (31/10)

31/10/14

Νέοι καλλιτέχνες και κάποιοι παλιότεροι πειράζουν τραγούδια που είχε η ερμηνεύσει η Μελίνα Μερκούρη. Ακούστε ένα πολύ όμορφο δείγμα.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (30/10)

30/10/14

Ο άρχοντας του Wi Fi χτες συνάντησε τον άρχοντα του Playstation. Λογική βρίσκω τη συνάντησή τους. Μάλλον θα ήθελαν να κουβεντιάσουν για την τεχνολογική πρόοδο.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (29/10)

29/10/14

Το κακό είναι ότι παραέχουμε το κεφάλι ψηλά, αγαπημένε μου πιλότε, και δεν παίρνουμε χαμπάρι τι συμβαίνει στα πόδια μας.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (28/10)

28/10/14

Χρόνια μας πολλά ως έθνος, μωρέ αδέρφια.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/10)

24/10/14

Μια μεγάλη στεναχώρια με τύλιξε για την Νατάσα. Αλλά μετά διάβασα το υπόλοιπο κείμενο της δήλωσης και κατάλαβα ότι εννοούσε πολιτικά ενεργός.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments