ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (30/9)

30/09/14

Να μαζευτούμε να πιούμε κανένα ΕΝΦΙΑλωμένο.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (29/9)

29/09/14

Το φθινόπωρο ήρθε με άγριες διαθέσεις.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (26/9)

26/09/14

Η είδηση που ήρθε από την Θεσσαλονίκη πως μια γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας αποδεικνύει ότι μόνο αν είσαι θαμμένος στην Αμφίπολη έχεις τη δέουσα προσοχή.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (25/9)

25/09/14

Αν αφαιρέσεις έναν ακόμα αποκεφαλισμό σε live μετάδοση και τον Ομπάμα να ζητά τη στήριξη των Ευρωπαίων, κατά τα άλλα ησυχία.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (24/9)

24/09/14

Στο 1,9 δις ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα για αυτό το οχτάμηνο. Ένα γεγονός που ήδη έχει επηρεάσει τις ζωές όλων. Κυρίως όσων δεν ζουν στη χώρα μας.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

The Fuzzy Nerds Live