ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (12/2)

12/02/2013

Πάνος Σουρούνης

Καλημέρα σας, συγχωριανοί μου. Σήμερα είναι Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και το τραγούδι της ημέρας θα έρθει πιο γρήγορα από ποτέ. Δεν έχω θέμα σχολιασμού. Δηλαδή, εντάξει, διάβασα ότι οι συντάξεις των βουλευτών μειωθήκαν στο μισό από το 2009. Τώρα είναι περίπου 2.000 ευρώ. Φανταστείτε τι σύνταξη έπαιρναν πριν το 2008. Παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' γιατί δεν είχε δυνάμεις, όπως παραδέχθηκε ο άνθρωπος. Ο Φάμπρι και ο πρόεδρος του Τwitter δυστυχώς έχουν και άλλες δυνάμεις από όσο φαίνεται, κανείς από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Κατά τα άλλα, όλα καλά, λογαριασμοί έρχονται και βέβαια μένουν απλήρωτοι all over Greece. Σας αφήνω,, λοιπόν με ένα ρομαντικό άσμα αφού πλησιάζουμε στη γιορτή των ερωτευμένων. Έχει ζαχαροπλαστείο ένας φίλος μου και μια θεία μου έχει ανθοπωλείο. Πολύ καλές τιμές και φρέσκα προϊόντα. Όχι, κι εγώ πιστεύω σε αυτή τη γιορτή άλλα o φίλος και η θεία μου πιστεύουν περισσότερο. Ραντεβού αύριο εδώ και ψυχραιμία σε όλους.

tags / opinion

Το τραγούδι της ημέρας (4/9)

04/09/15

Μπορούμε να συγκινηθούμε με ζωγραφιές πόνου και δυστυχίας. Μπορούμε να γράψουμε κείμενα συμπαράστασης και αγάπης. Αλλά η αλήθεια είναι πως το είδος μας είναι τελικά ανίκανο να καταφέρει την αρμονική επιβίωσή του.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (3/9)

03/09/15

Συνεχίζονται να γίνονται δημοσκοπήσεις στη χώρα μετά από τις τεράστιες τελευταίες επιτυχίες τους στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών ή του δημοψηφίσματος.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (2/9)

02/09/15

Γάμοι και άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (1/9)

01/09/15

Μόλις ξεκίνησε ακόμα ένας μήνας εκλογών.
Πάνος Σουρούνης

Το τραγούδι της ημέρας (31/8)

31/08/15

Προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα είναι αυτό που επικρατεί αγωνία και υψηλές εντάσεις μα στο τέλος πάντα τον αγώνα κερδίζουν οι Γερμανοί.
Πάνος Σουρούνης

Facebook Comments

Jon Spenser LiveAngel Olsen LiveParquet Courts Live