"Τι Κάθαρμα Που Είσαι": ακούστε το νέο τραγούδι της Χριστίνας Μαξούρη

16/12/16

Ιωάννα Μπρατσολιά

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2016, η Χριστίνα Μαξούρη, ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Ελένη Φωτάκη, κυκλοφορούν το πρώτο single από την επερχόμενη ολοκληρωμένη συνεργασία τους, με τίτλο "Τι κάθαρμα που είσαι". Η Χριστίνα Μαξούρη συνεχίζει την απόλυτα πετυχημένη a cappella μουσική παράσταση "Δανεικά Παπούτσια" που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Νίκο Ξυδάκη, την Μαρία Παπαγεωργίου κ.ά. Την περιμένουμε τον επόμενο Ιανουάριο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.


Ο δίσκος τους, που θα κυκλοφορήσει κάπου στην άνοιξη από τη Feelgood Records, εξ’ ολοκλήρου γραμμένος από τον Άγγελο Τριανταφύλλου στη μουσική και την Ελένη Φωτάκη στους στίχους θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη εμφάνιση της Χριστίνας Μαξούρη στη δισκογραφία.

Πρώτο δείγμα είναι το "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι για το συνθέτη του, Άγγελο Τριανταφύλλου, ένα τραγούδι που "πηγάζει από λαϊκές ρίζες και μπαίνει σε αστικό σαλόνι του 20ου αιώνα για να καταλήξει στο σήμερα και να τραγουδήσει μαζί μας". Η πρώτη αυτή συλλογική δουλειά είναι ένας μικρός κύκλος κάθαρσης, σύμφωνα με την Ελένη Φωτάκη, και στο "Τι Κάθαρμα που Είσαι", είναι κάθαρση από τον έρωτα που παραμορφώνει, κάθαρση και ύμνος μαζί. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Μάγδας Βαρούχα "Να’ ξερα πού κοιμάσαι"

20/01/17

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Jumping Fish και της Ιωάννας Μπρατσολιά από το επερχόμενο βίντεο κλιπ της ανερχόμενης ερμηνεύτριας.
Ιωάννα Μπρατσολιά

Κάναμε "Restart" με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Ευγενείς Αλήτες στο Σταυρό του Νότου Club

09/01/17

Έχει ακόμα έμπνευση και πάθος γι αυτό που κάνει, κιι αυτό τον βάζει ακόμα πιο ψηλά στη λίστα με τους εφηβικούς μας ήρωες, γράφει η Ιωάννα Μπρατσολιά.

Ιωάννα Μπρατσολιά

15 Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα επιλέγουν το αγαπημένο τους άλμπουμ για το 2016

29/12/16

Το Jumping Fish ζήτησε από 15 εγχώριους καλλιτέχνες και συγκροτήματα (συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που έχει αναδείξει) να αποκαλύψουν ποιο δίσκο άκουσαν και αγάπησαν περισσότερο τη χρονιά που φεύγει και γιατί.
Μαρία Δημητρίου

Facebook Comments